Μεγάλη ένταση σημειώθηκε μέσα στο σκάφος που μετέφερε τους παίκτες της Κόκκινης Ομάδας του Survivor 5 στην παραλία τους μετά το τέλος αγωνίσματος. Πρωταγωνιστές της έντασης ήταν οι δυο από τους νέους παίκτες, ο Σάκης Αρσενίου και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Αφορμή, όπως φάνηκε από τα πλάνα στάθηκε κάτι που σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας ενώ μιλούσε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Γυρνώντας από το σημερινό αγώνισμα είχα έναν έντονο τσακωμό με τον Τάκη. Ο Τάκης, δεν μπορώ να καταλάβω, οτιδήποτε και να πούμε, οτιδήποτε τοποθετηθούμε και οτιδήποτε κουβέντα κάνουμε, ενοχοποιεί τον εαυτό του. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι νοοτροπία του. Με έχει πειράξει πάρα πολύ ο τρόπος του» ανέφερε αρχικά ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα του Survivor.

Με την σειρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε πως: «Ο Σάκης Αρσενίου αποφάνθηκε σε μένα και μου είπε να μην μιλάω όταν μιλάει ο Άρης ο Σοϊλέδης. Δεν θεωρώ δικαιολογημένη την έκρηξη του Σάκη Αρσενίου απέναντι μου. Γνωρίζουμε ότι είναι φίλος με τον Άρη Σοϊλέδη απ’ έξω. Ο Σάκης δεν μπορούσε να γυρίσει να μου πει εμένα με έντονο ύφος αυτά που μου είπε».

Ο Άρης Σοϊλέδης τόνισε πως ο Τάκης μπορεί να είναι λίγες μέρες στο Survivor έχει όμως προλάβει να δείξει ότι είναι ευέξαπτος χαρακτήρας.

Τα λεγόμενα του Τάκη Καραγκούνια μάλλον δεν πείθουν τους συμπαίκτες του

Λίγη ώρα πριν, ο Τάκης Καραγκούνιας είχε πρωταγωνιστήσει ξανά στις συζητήσεις. Αυτή τη φορά, ήταν μετά το τέλος του αγωνίσματος το οποίο κέρδισαν οι Μαχητές μετά από 20 ολόκληρες ημέρες. Όταν οι παίκτες των δυο ομάδων στάθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό, εκείνος ρώτησε τον παίκτη τι ήταν αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και φάνηκε να τον εκνευρίζει.

«Κατά το ραν και φτάνοντας στο τελευταίο εμπόδιο άκουσα τη φράση “έχει κουλό”. Άκουσα αντρική φωνή. Δεν ξέρω ποιος το είπε. Η φαντασία μου μπορεί και να παίζει παιχνίδια αλλά δεν νομίζω να μου παίζει παιχνίδια» είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, παίκτης της Μπλε Ομάδας ζήτησε από τους συμπαίκτες του, αν το έχει πει κάποιος αυτό να βγει και να ζητήσει συγγνώμη. Όμως κανένας από τους παίκτες δεν ανέλαβε την ευθύνη για τη φράση αυτή.

Τα όσα είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και «χρέωσε» τους αντίπαλους του σχετικά με το «κουλό» του χέρι φαίνεται να μην πείθουν τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου του τόνισε πως όσο διάστημα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, οι αντίπαλοι ότι και αν έχουν πει, αναλαμβάνουν την ευθύνη.

«Καταλάβαμε ότι δεν το είπε κανείς και το έκανε επίτηδες» τόνισε ο Άρης Σοϊλέδης στην κάμερα του Survivor ενώ ο Σάκης Ρουβάς τον παρότρυνε να παραδεχθεί το ψέμα του ώστε να βρουν λύση όλοι μαζί ως ομάδα.