Οι παίκτες του MasterChef βρέθηκαν στο πλατό του διαγωνισμού γι’ άλλη μια φορά ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία ψηφοφορίας για την Μπλε ομάδα και να καθοριστούν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στο στόχαστρο των συμπαικτών της βρέθηκε η Ελπίδα Μορφούλη, την οποία η Ελισάβετ Κοντοκώστα κατηγόρησε πως της κάνει bullying και μετά της ζητά συγγνώμη. Την ίδια άποψη φέρεται πως έχει και ο Δημήτρης Ταϊρίδης. Ο Μπόμπαινας τόνισε πως η συμπαίκτριά του είναι διπρόσωπη, ύπουλη και παίκτρια ριάλιτι.

Η ένταση δεν έμεινε όμως εκεί και η κόντρα επεκτάθηκε και με τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, που ψήφισαν τόσο τον ίδιο όσο και την Ελισάβετ. Στην πορεία ξέσπασε κι είπε πως είχε συζητηθεί η ψηφοφορία με τον Χριστόφορο Κατσιάνα να αντιδρά και φωνάζει: «Έλεος ρε μ…α έλεος… Φτάνει τι ψέμα είναι αυτό; Αυτό δεν το έχω κάνει σε καμία ψηφοφορία. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με επηρεάσουν αλλά δεν θα επηρεαστώ. Τους λέω ότι εγώ ψηφίζω με τα δικά μου γ…α κριτήρια. Δεν θα με αλλάξει κανένας εδώ μέσα. Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτός έχει προσπαθήσει να μου αλλάξει ψηφοφορία. Στα π…α μου θα του το λέω συνέχεια για να καταλάβει. Δεν με αλλάζεις. Αν μου καρφωθεί κάτι, ψηφίζω έτσι. Πάρε το γ…ο το μπλοκάκι και ψήφισέ με.».

Ο Ταϊρίδης δεν το άφησε να πέσει κάτω κι άρχισε να βρίζει: «Άμα γυρίσω, θα σας γ…ω». Οι κριτές έκαναν προσπάθεια ώστε να ηρεμήσουν τους παίκτες.