Με περίσσια δύναμη ψυχής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το βράδυ της Πέμπτης (28/04) παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Η νεαρή γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα και από την μια στιγμή στην άλλη, είδε τη ζωή της ν’ αλλάζει, για πρώτη φορά, έπειτα από δυο χρόνια έβγαλε τη μάσκα κι έδειξε το πρόσωπο της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε στον δημοσιογράφο, Σταύρο Θεοδωράκη και μαζί έκαναν ένα… ταξίδι στην στιγμή που της άλλαξε τη ζωή κι έφτασαν μέχρι το σήμερα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρθηκε στο πώς έγιναν γυρίσματα και πόσο καιρό χρειάστηκε για να μπορέσει να γίνει «κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου Ιωάννα».

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους. Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν.

Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα».

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να…

Posted by Σταύρος Θεοδωράκης on Friday, April 29, 2022