Στο επεισόδιο του Survivor της Τετάρτης (13/4), είδαμε έναν άγριο καβγά με πρωταγωνιστή αρνητικό τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος τραυματίστηκε στο προχθεσινό αγώνισμα επάθλου.

Ο γνωστός make up artist μπήκε στο στόχαστρο του Άρη Σοϊλέδη, τόσο στην καλύβα των μπλε, όσο αργότερα και στο συμβούλιο του νησιού.

Ακόμα είδαμε μπλε και κόκκινους στον στίβο μάχης, σε έναν σκληρό αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Εκεί όμως τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου.

Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν στην αρένα δυναμικά και φάνηκε σύντομα πως το ματς θα ήταν ένα από τα πλέον αμφίρροπα. Και σε αυτό συνέβαλε και η μεγάλη επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη ύστερα από δύο εβδομάδες εκτός όντας τραυματισμένος.

Το αγώνισμα ζόρισε ιδιαίτερα τη Ναυσικά που κόντρα στη Μαίη εγκατέλειψε και χάρισε μία εύκολη νίκη στους Μαχητές.

Η ένταση κορυφώθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα η Μαίη στον αγώνα με την Ασημίνα. Η παίκτρια χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε μία συναρπαστική τροπή του παιχνιδιού, το οποίο μέχρι λίγο πριν από το τέλος φαινόταν πως ανήκε στους Κόκκινους, οι Μπλε σήκωσαν κεφάλι και κατάφεραν το απίστευτο! Ισοφάρισαν στο μπαράζ και με τέρμα τα γκάζια πήραν τη νίκη στο flag race κερδίζοντας το λαχταριστό έπαθλο.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε λίγο πριν την ένωση των ομάδων

Η εβδομάδα ξεκίνησε με πρωτοφανείς εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, όπου σε αυτές πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Ο ίδιος θεώρησε ότι βγάζουν κακία προς το πρόσωπό του ενώ τους συμπεριφέρεται πολύ καλά και για αυτό δεν σταμάτησε να αναφέρει πως ξεσκέπασε ορισμένους από αυτούς. Σε ευθεία σύγκρουση μαζί του ήρθαν τόσο ο Τάκης Καραγκούνιας όσο κι ο Σπύρος Μαρτίκας κι η ένταση χτύπησε κόκκινο με καρφιά και προσβολές. Όπως ήταν φυσικό, μετά την ήττα της ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας ο παίκτης που καταψηφίστηκε από όλους τους συμπαίκτες του προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο αγώνισμα, αφού η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που δέχθηκε την ήττα και θα έπρεπε να ψηφίσει τον παίκτη που θεωρεί ότι δεν αποδίδει και δεν συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα. Τις περισσότερες αρνητικές ψήφους έλαβε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως το περίμενε. Ευθύς αμέσως ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την ομάδα του, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Νίκο Γιάννη, ενώ αντίστοιχα η Σοφιάννα Αβραμάκη την Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας δε, έκανε… ανίερη συμμαχία με την άλλη ομάδα και έκκληση τότε το κοινό να διώξει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ από το παιχνίδι.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού προς αποχώρηση (Τετάρτη, 14/3) το μήλο της έριδος ήταν άλλη μία φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Διαμαρτυρήθηκε στον Γιώργο Λιανό για τα δεινά που υφίσταται από τους συμπαίκτες του, αλλά και για τις σκευωρίες που οργανώνουν για να τον διώξουν.

Έξαλλος ο Άρης: «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος, έχει πρόβλημα, είναι μυθομανής»

Αυτήν τη φορά ήρθε αντιμέτωπος με τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος του ανέφερε πως ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και γενικότερα κανείς δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τον ίδιο. Στο συμβούλιο ο Εμμανουήλ έθεσε το θέμα κι υπήρξε δεύτερος κύκλος προσβολών. «Μου είπε τι να ζηλέψει ο Μαρτίκας από εμένα κι ότι είναι επιχειρηματίας με εφτά φαρμακεία. Με μειώνει και δέχομαι επίθεση. Και του λέω επειδή έχει λεφτά; Μου είπε όταν βγω έξω, θα δεχθώ επίθεση από το κοινό. Με όλα αυτά που λένε για εμένα κι εγώ ανησυχώ, αλλά ο κόσμος δεν είναι χαζός».

Βρήκε, όμως, άκρως αιχμηρή την απάντηση του Άρη Σοϊλέδη: «Ο άνθρωπος είναι άρρωστος. Έχει πρόβλημα, είναι μυθομανής. Δεν τον έβρισα ποτέ και δεν του έκανα επίθεση. Του είπα ότι βγαίνοντας ο κόσμος δεν θα έχει την εντύπωση που νομίζει ότι έχει» ξέσπασε μιλώντας στον Γιώργο Λιανό ενώ ευχήθηκε να μην αποχωρήσει ώστε να δουν όλοι στην ένωση τι είδους άνθρωπος είναι.

Έξαλλος ο Εμμανουήλ μπήκε σε νέο γύρο έντασης και έκανε λόγο για… «σθένος» εναντίον του από τους Μαχητές. Και μπορεί η Σοφιάνα να τον διόρθωσε εξηγώντας του πως η σωστή λέξη είναι «μένος» αλλά εκείνος δε χαμπάριασε…

Το καλύτερο όμως ήταν όταν βγήκε στη φόρα ότι ο Εμμανουήλ συγκρίνεται με τον Ντάνο που είχε αποξενωθεί κι εκείνος από την ομήγυρη στο πρώτο Survivor. – «Αυτό είναι προσβολή»

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που θα έπρεπε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Νίκος Αντωνόπουλος.

«Σίγουρα είναι στενάχωρο για εμένα. Οι τρεις εβδομάδες ήταν αρκετές για να αποκομίσω κάποια εμπειρία και μαθήματα ζωής. Το ευχάριστο είναι ότι θα γυρίσω και θα κάνω Πάσχα με την οικογένειά μου» είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος κατά την αποχώρησή του.