Γι’ άλλη μια φορά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων των παικτών του Survivor. Αρχικά, στο Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/04), ο make up artist κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Είχα ένα σοβαρό ατύχημα, χτύπησα το κεφάλι μου σε σίδερο. Έπεσα κάτω σχεδόν λιπόθυμος. Φώναζα στους συμπαίκτες μου να μου φέρουν πάγο. Δεν μου έφερε κανείς. Ξέσπασα σε κλάματα» είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και αναφέρθηκε στην «ζεστή», όπως την χαρακτήρισε, αγκαλιά που του έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στην συνέχεια την εξομολόγησης του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ επεσήμανε πως επιστρέφοντας στην καλύβα ήθελε να ακούσει μια καλή κουβέντα από τους συμπαίκτες του αλλά δεν άκουσε τίποτα. «Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου, που δεν έχω εχθρούς εγώ, δεν θα έλεγα τίποτα για να τον προσβάλω. Τον Άρη τον έχουν κάνει ήρωα ενώ εμένα με έχουν χ…ο γιατί εγώ τους έχω ξεβρακώσει και λέω πάντα την αλήθεια γι’ αυτό προφανώς δεν μου δίνουν αγάπη» είπε ο παίκτης.

Υπερβολική βρήκε την αντίδραση που είχε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο συμπαίκτης του Τάκης Καραγκούνιας ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο παίκτης έλεγε ψέμματα. «Έτσι όπως έκανε νομίζαμε ότι άνοιξε το κεφάλι του, ότι αιμορραγούσε. Με τόσα ψέμματα που μας έχει πει, θέλω να πιστεύω ότι δεν το έκανε ψέμματα για να μην παίξει. Νομίζω όμως πως το έκανε ψέμματα» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και πρόσθεσε πως: «Μετά έπαιζε και χόρευε και κούναγε το κεφάλι του. Έχω κουραστεί να ασχολούμαι μαζί του αλλά δεν μπορώ να υποτιμά τη νοημοσύνη μου».

«Ευτυχώς που πριν την ένωση πέφτουν οι μάσκες»

Για την ένταση η οποία διαδραματίστηκε στο ceremony ανάμεσα σε εκείνη και τον Άρη Σοϊλέδη, αναφέρθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου σε δηλώσεις της στην κάμερα του Survivor και τόνισε πως πιστεύει ότι ο ποδοσφαιριστής θα έχει μετανιώσει για την κίνηση που έκανε στο τέλος του αγωνίσματος.

Από την πλευρά του, ο Στάθης Σχίζας χαρακτήρισε χυδαία την κίνηση που έκανε ο Άρης Σοϊλέδης.

Οι παίκτες σχολίασαν μάλιστα και τα όσα είπε ο Απόστολος Ρουβάς και τόνισαν είναι από τους λίγους που δεν θέλει να πατήσει επί πτωμάτων. «Ευτυχώς που πριν την ένωση πέφτουν οι μάσκες» σχολίασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τη δική του τοποθέτηση για το περιστατικό έκανε ο Άρης Σοϊλέδης μιλώντας στην κάμερα του Survivor. «Ζήτησα συγγνώμη απ’ όλα τα παιδιά και από τις δυο ομάδες. Ήταν κάτι το οποίο, μέσα στα γήπεδα τόσα χρόνια, έχω συνηθίσει να βρίζω, χωρίς να πηγαίνει κάπου συγκεκριμένα. Πάντα με περιμένει στη γωνία η Ασημίνα. Δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό. Εγώ, σαν κύριος που είμαι, ζήτησα συγγνώμη. Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Είμαι άνθρωπος, ξέσπασα και δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τόσο κακό. Ξεκινώντας το λόγο του ο Απόστολος νόμιζα ότι θα έλεγε ότι δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος αλλά με κατακρεούργησε. Δεν με ακουμπάνε πραγματικά όσα λένε, ούτε στο μικρό μου δαχτυλάκι».

Όταν οι συμπαίκτες του, ζήτησαν από τον Άρη Σοϊλέδη να σχολιάσει τα λεγόμενα του Απόστολου Ρουβά, εκείνος είπε πως απογοητεύτηκε με όσα άκουσε από τον φίλο του ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας του σχολίασε πως απλά κοίταξε το προσωπικό του όφελος.

Έγιναν «μύλος» για το αν λέει ψέμματα ή όχι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Λίγο πριν τον αγώνα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνέχισε τις δηλώσεις στην κάμερα του Survivor. «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή ημέρα. Όσο πόλεμο και αν μου έχουν κάνει οι συμπαίκτες μου, εγώ έχω διασκεδάσει. Δεν κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ γιατί έβαλα το μυαλό μου να σκέφτεται τι έχω ζήσει αυτές τις τρεις εβδομάδες. Έχω ζήσει πολλή μοναξιά αυτές τις τρεις εβδομάδες. Αν φύγω, το λέω με το χέρι στην καρδιά, δεν θα μου λείψει κανένας συμπαίκτης μουσικής» είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα.

Στην συνέχεια, οι παίκτες μεταφέρθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό για να ενημερωθούν για το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιζόντουσαν λίγη ώρα μετά. Ο παρουσιαστής θέλησε το σχόλιο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. «Δεν έχω ανέβει ψυχολογικά, δεν έχουμε μιλήσει. Με τέτοια συμπεριφορά στην καλύβα, σκέφτομαι πως ίσως επειδή τους ακούω συνέχεια να με σχολιάζουν, δεν έχω ψυχολογία να παίξω. Εννοείται ότι θέλω να αγωνιστώ αν και κάποιοι συμπαίκτες μου δεν τρελαίνονται να παίξω. Το συζήτησα με την ομάδα και μου είπαν να μην παίξω γιατί δεν θα τα καταφέρω. Όλα τα αγόρια μου είπαν αν δεν είμαι καλά να μην αγωνιστώ. Εγώ θέλω να αγωνιστώ» αποκρίθηκε εκείνος μεταξύ άλλων.

Τα όσα είπε ο παίκτης, προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Κατσαούνη, ο οποίος, αν και σε αντίπαλη ομάδα, πήρε το μέρος του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. «Εγώ έβλεπα ότι τον πλησίαζαν οι συμπαίκτες του και του είπαν να μην παίζει. Δεν βρίσκω σωστό ένας παίκτης που είναι στο Survivor να μην αγωνιστεί» σχολίασε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο Τάκης Καραγκούνιας από την άλλη αντέδρασε θέλοντας να διαψεύσει τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου Εμμανοήλ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συζήτηση για το αν θα έπαιζε ή όχι ο make up artist και τόνισε πως: «είναι δική του επιλογή αν θέλει να παίξει». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Άρης Σοϊλέδης. «Του είπα αν πονάς να μην παίξει και αν θέλει να μπει να δοκιμάσει τους ώμους του. Κανείς δεν του λέει να μην παίξει. Σταματήστε να ψάχνετε να βρείτε κάποιον να κατηγορείτε» ξέσπασε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Με έχουν βάλει στην μπούκα και μου λένε πως ο Κατσαούνης με επιλέγει για να με κερδίζει. Ακόμα και τώρα ο Μαρτίκας μου είπε ότι ο Κατσαούνης με εκθέτει» αποκρίθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ενώ τα αίματα «άναψαν».

Ο Γιώργος Κατσαούνης και ο Άρης Σοϊλέδης μάλιστα ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση για το αν τελικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λέει ή όχι ψέμματα.