Η ταινία του Δάκη με πρωταγωνίστρια τη Δρόσω και την συμμετοχή του Νώντα συνεχίζεται κανονικά, όμως το παρελθόν τους καραδοκεί να βγει στη δημοσιότητα και «απειλεί» να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Ant1 «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις αναμένονται πολλές και καθηλωτικές με τους τηλεθεατές να εστιάζουν στην πορεία των χαρακτήρων της Δρόσως και του Νώντα.

Μπορεί ο Δάκης και η Ρένα να έβαλαν… τρικλοποδιά στη Δρόσω και τον Κωνσταντή, όμως αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν. Οι φωτογραφίες που εστάλησαν στην εφημερίδα και οι πληροφορίες περί ειδυλλίου ανάμεσα σε Δρόσω και Δάκη, μοιάζει να αποτελεί ένα κακό όνειρο για την νεαρή Σταμίρη. Τα πράγματα όμως, στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών δεν θα συνεχίσουν να είναι ρόδινα για εκείνη αφού το παρελθόν της χτυπά ξανά την πόρτα.

Τα πολύωρα και εξαντλητικά γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται κανονικά και πλέον είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή της. Το παρελθόν όμως τόσο της Δρόσως όσο και του Νώντα, φτάνει στα αυτιά του Δάκη ο οποίος μαθαίνει πως και οι δυο εργαζόντουσαν στην κακόφημη τότε Τρούμπα και στην Χαβάη.

Ο Δάκης γίνεται έξαλλος με όσα μαθαίνει και τρέμει στην ιδέα πως το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα θα διαρρεύσει καθώς θεωρεί πως μόνο κακό θα κάνει στην ταινία του. Στο πρόσωπο της Ρένας, βλέπουν ξανά το άτομο που θα μπορούσε να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Η Δρόσω βρίσκεται ξανά στον ίδιο εφιάλτη, τότε που ο κάθε ένας την έπιανε στο στόμα του και την σχολίαζε αρνητικά εξαιτίας των επιλογών της. Αυτή τη φορά όμως, δεν είναι μόνη της, αφού έχει τον Κωνσταντή στο πλευρό της να την στηρίζει.