Ένα σχόλιο που περιλαμβάνει την συνόψιση και τα συμπεράσματα για την κατάσταση και τα συναισθήματα που βιώνει και κατακλύζουν τον κόσμο σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος την Τετάρτη (6/4) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα.

Η εκπομπή αναφερόταν στην ζωγραφιά – γροθιά που έχει που έχει τοποθετηθεί στο κεντρικό παράθυρο του σπιτιού της οικογένειας της Ρούλας και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η ζωγραφιά είναι συγκλονιστική κι η Κατερίνα Καινούργιου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της: «Με συγχωρείτε αλλά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μου λέει ο Θέμης στο διάλειμμα ότι θα δεις κάτι που θα πάθεις σοκ. Αυτή η ζωγραφιά είναι έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και καλύπτει όλο το παράθυρο. Την άφησαν το πρωί και δεν ξέρουμε ποιος την έκανε. Βλέπουμε τρία αγγελάκια να αναρωτιούνται μαμά γιατί προφανώς. Δύο αστυνομικούς και τη Ρούλα Πισπιρίγκου να συλλαμβάνεται» δήλωσε η παρουσιάστρια.

Διασαφήνισε στη συνέχεια ότι πρόκειται για σκίτσο του Ηλία Μακρή από το φύλλο της Καθημερινής στις 31 Μαρτίου, το οποίο έδωσε έμπνευση σε ένα παιδί για να το αποδώσει με το δικό του παιδικό χέρι.

Πάνω σε αυτό το θέμα ήταν και η τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Βρίσκομαι σε μια ηλικία που έχω καταναλώσει τα πάντα, δηλαδή πολέμους, Πολυτεχνείο. Σας λέω ότι το τελευταίο δεκαήμερο δεν μπορώ να δω τίποτα στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να δω τίποτα. Καθόμουνα και έβλεπα κάποια πράγματα για την εκπομπή. Αρνούμαι. Τα μόνα που βλέπω είναι όταν πρόκειται για μια εξέλιξη τέτοιου τύπου. Το δείχνουν και οι θεαματικότητες και τα πάντα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για περιέργεια ή τί προτιμώ. Δεν το προτιμώ. Συμβαίνει σε όλον τον κόσμο, κατάθλιψη, βάρος, σκας. Δεν αντέχεις. Θυμάμαι ένα Σαββατοκύριακο που χαιρόμαστε το Σαββατοκύριακο και εγώ αναστέναζα συνέχεια. Και λέω είναι αυτό. Φανταστείτε τα παιδιά, η αναπαραγωγή που κάνουμε και η αναπαραγωγή από τις κουβέντες. Ποιο σπίτι δεν το συζητάει;» τόνισε ο παρουσιαστής, με την Κατερίνα Καινούργιου να παρεμβαίνει λέγοντας ότι κανονικά τέτοια ώρα τα παιδιά είναι σχολείο και δεν βλέπουν και ακούν τα όσα αναφέρονται για το θέμα στις εκπομπές.