Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξένησε στο «Night Out» της Πέμπτης (31/3) τον Πέτρο Ιακωβίδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αφού πέρασε από «ανάκριση» ήρθε αντιμέτωπος με την πρώτη δοκιμασία της εκπομπής.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης αρχικά εξομολογήθηκε πως έχει προσεγγίσει πρώτος μέσω των social media κοπέλα που του άρεσε, όμως ποτέ δεν έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια του.

Στη συνέχεια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης του ζήτησε να περιγράψει την πιο άβολη στιγμή που βίωσε στο καμαρίνι του. Τότε, ο Πέτρος Ιακωβίδης αποκάλυψε πως θαυμάστρια του μπήκε στο καμαρίνι του ενώ ήταν και εκείνος μέσα και κλείδωσε και μάλιστα πήρε και το κλειδί! «Ήταν λίγο αμήχανη η στιγμή», τόνισε. Για καλή του τύχη όμως, στο καμαρίνι βρισκόταν και ένας από τους συνεργάτες του.

Ο τραγουδιστής απάντησε και σε πιο πιπεράτες ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα ποιο ήταν το μεγαλύτερο διάστημα που άντεξε χωρίς σεξ. «Ένα μήνα» εκμυστηρεύτηκε.

Η ξεκαρδιστική φάρσα στην Νατάσα Θεοδωρίδου

Στα πλαίσια του παιχνιδιού και του «θάρρους», ο παρουσιαστής της εκπομπής ζήτησε από τον τραγουδιστή να κάνει μια τηλεφωνική φάρσα στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, του είπε να της τηλεφωνήσει και να της πει πως της έγραψε ένα νέο τραγούδι. Μάλιστα, πως ήταν εμπνευσμένο από το “Φεγγάρι μου” που έχει ερμηνεύσει και θα λέγεται “Φεγγαράκι μου”. Σκοπός ήταν οι στίχοι του τραγουδιού να μην είναι αυτό που θα περίμενε να ακούσει η τραγουδίστρια, έτσι ώστε να την ξαφνιάσει.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης τηλεφώνησε στην καλή του φίλη και αφού της εξήγησε, της αποκάλυψε τους στίχους. Φυσικά, κατά τη διάρκεια που τραγουδούσε το κομμάτι, ξέσπασε σε γέλια! «Πλάκα μου κάνεις;», του απάντησε η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία γελούσε επίσης.

Η κοινή τηλεοπτική εμφάνιση με την αδερφή του, Μορφούλα

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και οι συνεργάτες του, φρόντισαν να «εισβάλει» στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο της εκπομπής – σε ανυποψίαστο χρόνο – η αδερφή του τραγουδιστή, Μορφούλα Ιακωβίδου.

Αρχικά προηγήθηκε μια φάρσα στον Πέτρο Ιακωβίδη, η οποία έγινε σε συνεννόηση με την αδερφή του. Η τραγουδίστρια ξάφνιασε ευχάριστα τον αδερφό της, με τον οποίο όπως θα δείτε η ομοιότητά τους είναι απίστευτη! Τα δύο αδέρφια μίλησαν στον Θεοχάρη Ιωαννίδη για τα παιδικά τους χρόνια.

Στη συνέχεια εξομολογήθηκαν πως μοιράζονται τα πάντα μεταξύ τους, καθώς εκτός από αδέρφια είναι και κολλητοί φίλοι!

Οι φήμες περί φλερτ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με το «Night Out Restaurant» και τη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε ο τραγουδιστής στον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ο παρουσιαστής της εκπομπής ρώτησε τον τραγουδιστή για τις φήμες περί φλερτ με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και εκείνος έδωσε τη δική του απάντηση.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ιακωβίδης τόνισε πως ποτέ δεν υπήρξε φλερτ μεταξύ τους. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς αντιδρούν στα εν λόγω δημοσιεύματα. «Γελάμε! Σκέψου ότι πολλές φορές καθόμασταν και τα βλέπαμε στο κινητό», ανέφερε ο τραγουδιστής.