Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη το βράδυ της Πέμπτης (24/3) στην εκπομπή «Night Out» του MEGA. Μεταξύ άλλων διάφορων δοκιμασιών, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κλήθηκε να αντιμετωπίσει την μεγαλύτερη φοβία του.

Σε νεαρότερη ηλικία, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, τον είχε κατασπαράξει σκυλί, οπότε η βραδινή εκπομπή του MEGA τον έφερε σε συνάντηση με έναν εκπαιδευτή σκύλων και βεβαίως τον σκύλο του.

Αν και στην αρχή ο Κώστας Τσουρός έδειξε ψυχραιμία, φορώντας πάντα την απαραίτητη στολή, η συνέχεια που… δεν περιείχε λουρί στον σκύλο δεν ήταν αυτή που φανταζόταν. Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός άρχιζε να ζαλίζεται με αποτέλεσμα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να εισβάλλει στο γύρισμα και αυτό να διακοπεί καθώς ο δημοσιογράφος κατέρρευσε στο έδαφος.

Ευτυχώς, δευτερόλεπτα αργότερα, ο Κώστας Τσουρός σηκώθηκε με χαμόγελο ξανά στο Night Out του MEGA καθώς, όπως αποδείχθηκε, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στην αρχισυντάκτρια του, Μαργαρίτα Δρούτσα.

Η φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής κλήθηκε επίσης να κάνει μια «φάρσα» στη συνεργάτιδα του Ελεονώρα Μελέτη σχετικά με ένα έτερο μέλος του «MEGA Καλημέρα», την Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τσουρός έπρεπε να πάρει απρόσμενα τηλέφωνο την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής και να της ζητήσει να… αλλάξει θέση καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται πλάι στην Ιταλίδα δημοσιογράφο.

«Ελεονώρα, έχω ένα θέμα που πρέπει να συζητήσουμε. Να, ρε παιδί μου, ξέρεις τι; Νομίζω απλά ότι δεν μπορώ να κάθομαι άλλο πλάι στην Φλορίντα. Δεν μπορώ, δεν περνάω καλά με την Φλορίντα. Δεν σταματάει όλη την ώρα να μιλάει. Δεν μπορώ και επειδή καταλαβαίνω και τη δική σου θέση, που δεν μπορείς να παρεμβαίνεις, είμαι ανάμεσά σας και δεν μπορώ αυτά τα βλέμματα μεταξύ σας συνέχεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Τσουρός με την Ελεονώρα Μελέτη να «παγώνει» στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής και να απαντάει με ένα ωραιότατο ΜΠΙΠ.

Η καθιερωμένη ανάκριση

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δοκίμασε επίσης τον Κώστα Τσουρό σε μία… απολαυστική ανάκριση!

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως με την Ελεονώρα Μελέτη γνωρίζονται πάνω από δέκα χρόνια και ότι ποτέ δεν έχουν τσακωθεί.

Ο δημοσιογράφος μίλησε ακόμη για την καριέρα και την πορεία του, πώς ξεκίνησε, και πώς από το «Πρωινό» κατέληξε στη μεσημεριανή ζώνη.

«Δίπλα στη Φαίη έμαθα τα βασικά πράγματα της ψυχαγωγίας και της είμαι ευγνώμων, αλλά ολοκλήρωσα το κομμάτι της παρουσίασης γύρω από τα ψυχαγωγικά θέματα με τη Ναταλία Γερμανού.

Σαν τηλεοπτικό ταίρι θα επέλεγα ξανά τη Ναταλία», συμπλήρωσε.

Όσο για το πιο είναι το μεγαλύτερο του ελάττωμα, απάντησε πως είναι εγωιστής.

Στη συνέχεια, μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, εξομολογήθηκε πως έως τώρα, δύο φορές ερωτεύτηκε πραγματικά. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, καθώς εκμυστηρεύτηκε πως αυτό το διάστημα δεν είναι ερωτευμένος. Αποκάλυψε δε, πως δεν θέλει να κάνει οικογένεια και παιδί.

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε τέλος και σε πιο πιπεράτες ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε εάν έχει κάνει one night stands και η απόκρισή του ήταν θετική.