Το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor κέρδισαν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας. Οι παίκτες, μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου είδαν βίντεο με μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όλοι τους συγκινήθηκαν όμως πήραν και δύναμη για να συνεχίσουν την πορεία τους στο Survivor.

Στο τέλος της βραδιάς, οι Κόκκινοι μεταφέρθηκαν ξανά στη καλύβα τους όπου συνέχιζαν να είναι σε ευτυχισμένο και χαλαρό κλίμα. «Παιδιά, πόσο χάρηκα που γνώρισα μια πτυχή των αγαπημένων σας», «άτομα για τα οποία έχουμε ακούσει αρκετά, ξαφνικά τα είδαμε και αυτό είναι το πιο σπουδαίο» και «το σπουδαιότερο έπαθλο, ακόμα κι αν ήταν χωρίς φαγητό» ήταν μερικές από τις φράσεις που διατύπωσαν οι παίκτες επιστρέφοντας στην καλύβα τους.

Την ίδια ώρα στην παραλία των Μπλε επικρατεί ανησυχία και προβληματισμός για την επικείμενη αποχώρηση. Οι Μαχητές συζητούσαν για το ποιος μπορεί να αποχωρήσει από το Survivor. «Εύχομαι αύριο να πάμε στο έπαθλο και να το πάρουμε παιδιά το φαγητό, το έχουμε τεράστια ανάγκη» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και πρόσθεσε πως: «Οι νίκες ενώνουν». Οι παίκτες της Μπλε Ομάδας έκαναν εικασίες για την αποχώρηση και ο δικός τους… κλήρος έπεσε στην Μυριέλλα Κουρεντή.

Βαθιά ικανοποιημένοι με τη νίκη τους και το έπαθλο επικοινωνίας, οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας έπεσαν για ύπνο. Η επόμενη μέρα που ξημέρωσε, τους βρήκε ακόμα χαρούμενους. «Πραγματικά, είχα μεγάλη περιέργεια στο έπαθλο επικοινωνίας, το βίντεο που θα μου έστελνε η μητέρα μου γιατί με την τεχνολογία δεν έχει και την καλύτερη σχέση. Προς μεγάλη μου έκπληξη, έφτιαξε ένα πολύ ωραίο βίντεο. Σοκαριστικά ωραίο βίντεο» είπε ο Απόστολος Ρουβάς στην κάμερα του Survivor.

Στην ίδια ψυχολογική διάθεση ήταν την επόμενη ημέρα και ο Στάθης Σχίζας ο οποίος αντίκρισε την κόρη του στο έπαθλο επικοινωνίας. «Χάρηκα πάρα πολύ που είδα την κόρη μου μετά από τόσες ημέρες. Έχω να τη δω 20 ημέρες και νιώθω ότι έχω να τη δω 2 μήνες. Έχει μεγαλώσει, έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά της, είναι φουντωτά. Ελπίζω να κερδίσουμε άλλο ένα έπαθλο επικοινωνίας και να είναι με κάποια βιντεοκλήση μαζί της» σχολίασε ο Στάθης.

Νέα επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη εξαπέλυσε ο Τάκης Καραγκούνιας

Νέα επίθεση στον Άρη Σοϊλέδη εξαπέλυσε ο Τάκης Καραγκούνιας καθώς τον θεωρεί το μόνο υπεύθυνο για το γεγονός πως είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο 48χρονος μισθοφόρος του Surivor τόνισε πως «χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, με είχαν πλημμυρίσει οι σκέψεις μου. Πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Δεν θέλω να σκέπτομαι καν ότι είναι οι τελευταίες μου ώρες, ίσως και στιγμές, στο νησί. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ αδικημένο. Έχω υποστεί ένα σούπερ άδικο. Όλοι οι συμπαίκτες μου εδώ, ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης που με πρότεινε, μου λένε ότι δεν θα φύγω και θα φύγει κάποιος άλλος και να μην ανησυχώ. Να τη βράσω την στρατηγική του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα. Γιατί αυτοί ήταν οι υπαίτιοι. Ο Σπύρος τον γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, του κουβαλάει μέχρι και την τσάντα. Ο Άρης είναι σίγουρο ότι δεν με θέλει στο παιχνίδι πλέον διότι δεν του κάνω κ…τουμπες και χαρούλες» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης.  

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζήτησε την άποψη του Απόστολου Ρουβά

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζήτησε την άποψη του Απόστολου Ρουβά για τα όσα συνέβησαν με την Σοφιάνα κατά το χθεσινοβραδινό αγώνισμα όταν οι δυο φίλες ήρθαν σε σύγκρουση εξαιτίας ενός ματσαρίσματος. «Δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου ζητάει το λόγο γιατί την επέλεξες ή να μάθει ποιος την επέλεξε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε αυτό. Βρισκόμαστε στο πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο» της απάντησε ο Απόστολος Ρουβάς.

«Την συμβουλεύω να κρατήσει μια ουδέτερη στάση αυτήν την στιγμή, να δώσει λίγο χρόνο στην Σοφιάνα να καταλάβει τι συμβαίνει γιατί θεωρώ ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ότι βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες και ότι απλά είναι ένα παιχνίδι» σχολίασε ο μάγειρας στην συνέχεια στην κάμερα του Survivor.

Η Μαίη από την άλλη, σχολίασε την ένταση ανάμεσα στις δυο φίλες σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Survivor τονίζοντας πως «η Ασημίνα ονειρεύεται κανείς δεν βάζει φιτιλιές στη σχέση της με τη Σοφιάνα».

Ποια είναι η άποψη της Σοφιάνας για τις «φιτιλιές»

Τη δική της άποψη για τις «φιτιλιές» που βάζουν στην σχέση της με την Ασημίνα εξέφρασε η Σοφιάνα. «Η αλήθεια είναι ότι αν κοιτάξω τη μια πλευρά βλέπω την Ασημίνα και κάποια λάθη που έχει κάνει απέναντι μου τα οποία δεν βρίσκω το λόγο να τα κάνει και να βγάζει ανταγωνισμό απέναντι μου που έχω σταθεί δίπλα της σπαθί, για ένα διαφορετικό χρώμα μπαντάνας. Και από την άλλη πλευρά, βλέπω άτομα τα οποία μιλούν σωστά και με επιχειρήματα και με γεγονότα και όντως έχουν πέσει από τα σύννεφα με κάποιες συμπεριφορές της Ασημίνας. Υπάρχουν σίγουρα και άτομα που καταλαβαίνω ότι θέλουν να παραφουσκώσουν κάποια λόγια για να ανάψουν κάποιες φιτιλιές» σχολίασε η παίκτρια.

Σίγουρη πως η Μυριέλλα Κουρεντή έχει βάλει λόγια στην Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Είμαι σίγουρη ότι έκανε επίθεση γιατί η Μυριέλλα έβαλε λόγια. Ξέρω την Μυριέλλα. Εδώ και τρεις μήνες πάει σε κάθε έναν…» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου εκφράζοντας τη δική της άποψη για το λόγο που έγινε η κόντρα ανάμεσα στην Σοφιάνα και την Ασημίνα.

Εκτός αγωνίσματος ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Τον λόγο στους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση θέλησε να δώσει ο Γιώργος Λιανός πριν την έναρξη του αγωνίσματος καθώς για κάποιον από αυτούς θα ήταν η τελευταία μέρα στο νησί. «Συζητούσα και από χθες με τα παιδιά ότι θέλω οπωσδήποτε να παίξω γιατί ενδέχεται να είναι η τελευταία μου μέρα στο Survivor. Δυστυχώς όταν ήρθα, είδα το αγώνισμα, είδα ότι χρειάζεται πραγματικά πολύ δυνατή μέση και αρκετές κινήσεις οπότε δυστυχώς δεν με θέλει. Αν φύγω σήμερα δεν θα έχω αγωνιστεί ούτε μια φορά με το χρώμα τον Κόκκινων» σχολίασε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης.  

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Τάκης Καραγκούνιας ο οποίος τόνισε πως θέλει να συνεχίσει το ταξίδι που λέγεται Survivor και ευχήθηκε στο παιχνίδι να μένουν οι αληθινοί άνθρωποι και να πέφτουν οι μάσκες. Ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν αναφέρεται σε κάποιον συνυποψήφιο του συγκεκριμένα και εκείνος έδωσε το όνομα της Μυριέλλας Κουρεντή. «Πριν μια εβδομάδα έκλαιγε στην αγκαλιά μου και μου έλεγε ότι θέλει να φύγει και μετά όταν έγινε η διένεξη με τον Στάθη Σχίζα βγήκε να τον υπερασπιστεί με στόμφο και άγριες διαθέσεις εναντίον μου. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνει» είπε ο παίκτης.

Ποια ήταν όμως η απάντηση της Μυριέλλας Κουρεντή; «Τι να πω; Αρχικά έχω να πω στον φίλο μου, Τάκη, ότι εγώ πηγαίνω πάντα με αυτό που θεωρώ σωστό και δίκαιο. Είναι δεδομένο, και το έχω πει, ότι περνάω σκαμπανεβάσματα σχετικά με το αν περνάω καλά μέσα στο παιχνίδι ή αν θα αισθανόμουν καλύτερα αν θα αποχωρήσω» είπε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή.