Όσα συνέβησαν στο δεύτερο συμβούλιο υποψηφιοτήτων έφεραν έντονες διαφωνίες στην καλύβα των «Μαχητών». Ο Τάκης Καραγκούνιας στο επεισόδιο της Τρίτης (22/3) στο Survivor κατέκρινε τη στάση του Άρη Σοϊλέδη τον οποίο χαρακτήρισε «ανήθικο», ενώ ο νικητής της ατομικής ασυλίας δήλωσε «εξαντλημένος» από τη συμβίωση μαζί του.

Το έπαθλο επικοινωνίας έφερε αντιμέτωπες τις νέες ομάδες «Διάσημων» και «Μαχητών» σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης όπου η συνεργασία και η ομαδικότητα ήταν απαραίτητα. Τους πήρε η… μπάλα στο αγώνισμα και δεν έλειψαν οι τραυματισμοί. Για την ακρίβεια, μια άτσαλη κίνηση στην μπάλα των Κόκκινων, χτύπησε στο κεφάλι την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία κατέρρευσε.

Ποια από τις νέες ομάδες στο Survivor κατάφερε να λειτουργήσει καλύτερα και να πάρει τη νίκη;

Η λαχτάρα της επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα έκανε Διάσημους και Μαχητές να λυγίσουν. Όλοι έδωσαν ψυχή και σώμα για αυτό το έπαθλο. Ποιοι ήταν τελικά οι μεγάλοι νικητές;

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να έρθει πρώτη στο σκορ εξασφαλίζοντας έτσι το έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας. Το τελευταίο χάρισε στην Ασημίνα Χατζηανδρέου το νέο μήνυμα από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Πρώτα δέχτηκε ένα ηχητικό μήνυμα από την Πελαγία, την παλιά της συμπαίκτρια.

Ηχητικό ήταν τελικά και το μήνυμα του Χρήστου Δάντη που της είπε:

«Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις εύχομαι να σου δώσει δύναμη και να βγεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω»

Αμέσως μετά της τραγούδησε το νέο του κομμάτι «Σ’ αγαπάω απλά και δεν έχει αλλά» κάνοντάς την να πλαντάξει και να δηλώσει ότι είναι το στήριγμά της, ζητώντας του να κάνει λίγη υπομονή.

«Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ο Απόστολος Ρουβάς -που ως έπαθλο ήταν να δει τη μητέρα του – άδραξε την ευκαιρία να αφιερώσει το κομμάτι στη Φανή του.

Πάντως εκείνη που έκλεψε την παράσταση στο έπαθλο επικοινωνίας των Κόκκινων ήταν σίγουρα η μικρή κόρη του Στάθη Σχίζα που όλοι παρατήρησαν ότι του μοιάζει!

Με τον Στάθη Σχίζα επικοινώνησε η μητέρα του αλλά και η 8χρονη κόρη του η οποία ήταν μία γλύκα και του έστειλε το πιο αγαπησιάρικο και ενθαρρυντικό μήνυμα.

«Μπαμπάκα μου σε βλέπω κάθε βράδυ είσαι ο καλύτερος παίκτης μου λείπεις αλλά να αργήσεις να γυρίσεις σε αγαπάω πάρα πολύ» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της μικρής που έκαναν τον Στάθη Σχίζα να σαστίσει και την υπόλοιπη ομάδα να συγκινηθεί.

Όσο για τη φωτογραφία που έδωσε τροφή για σχόλια ήταν αυτή του Κατσαούνη στην αφιέρωση που του έκανε φίλος του.

Στο Twitter σχολιάστηκε το γεγονός ότι ακούστηκε το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη, η αμφίεση Κατσαούνη αλλά και το γεγονός ότι πάλι δεν είδαμε τον Σάκη Ρουβά.