Τρισευτυχισμένοι ήταν οι Μαχητές οι οποίοι έφαγαν τις πατάτες καθώς ήταν εκείνοι που κέρδισαν στο τελευταίο αγώνα του Survivor ενώ όπως τόνισαν πρέπει να κερδίσουν και ένα έπαθλο επικοινωνίας. Από την άλλη στην παραλία των Διασήμων επικρατούσε συγκίνηση καθώς ήταν αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολιάζοντας στην κάμερα του Survivor την έμμεση πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον σύντροφό της.

Survivor: Αγωνία για την αποχώρηση

«Σήμερα έχουμε το συμβούλιο αποχώρησης, δεν θέλω να φύγει η Κάτια. Ούτε εγώ θέλω να φύγω» τόνισε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Δεν θέλω να αποχωρήσω με τίποτα. Δεν έχω χορτάσει ακόμα» τόνισε η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία επίσης, είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

«Θα ήθελα πραγματικά να αποχωρήσει η Βρισηίδα Ανδριώτου. Έχει συνέχεια εκρήξεις. Πιστεύω ότι αν αποχωρήσει θα υπάρξει ισορροπία» τόνισε ο Τάκης Καραγκούνιας με την σειρά του.

Το έριξε στη γυμναστική η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Με καλή διάθεση σηκώθηκε το πρωί από το «κρεβάτι» της η Ασημίνα Χατζηανδρέου και το έριξε στη γυμναστική. Η Σοφιάννα βρήκε την ευκαιρία να την πειράξει λίγο και άρχισε να της τραγουδάει το τραγούδι της Πωλίνας «να κάνουμε push ups» ενώ στην συνέχεια της είπε: «Α, ρε Δάντη!» θυμίζοντας της τον αγαπημένο της με τον οποίο διατηρεί σχέση.

«Εγώ τι είμαι; Μακάκας;»

«Με έκανε να αισθανθώ ηλίθιος. Ένιωσα άσχημα με αυτό. Εγώ τι είμαι; Μακάκας; Υπάρχουν δυο τρία άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει ομαδικό κλίμα» σχολίασε ενοχλημένος ο Ανδρέας Ματθαιακάκης αναφερόμενος στο «τουλάχιστον να κερδίζω εγώ!» που φώναξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού αγωνίσματος.

Μύλος οι Διάσημες για την ατάκα «η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κάνει διακοπές»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ζήτησε το λόγο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τα όσα της μετέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας πως είπε εκείνη για το πρόσωπο της. Η Ευρυδίκη δεν επιβεβαίωσε τίποτα ενώ σχολίασε στην κάμερα του Survivor πως: «Ο Τάκης τα είπε όπως ήθελε! Θέλω να κρατάω απόσταση από όλους εκτός από την Κάτια και τη Βρισηίδα που έχω επιλέξει».

«Δεν θέλω να πιστέψω πως υπάρχουν άτομα εδώ που με προδίδουν ξανά και ξανά» τόνισε με την σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε πως στα δυο άτομα που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη είναι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Απόστολος Ρουβάς. Η παίκτρια συγκινημένη σχολίασε πως είναι περισσότερο ευαίσθητη από όσο δείχνει στους άλλους.

Σε ότι αφορά την ατάκα «η Ναυσικά κάνει διακοπές», η Κάτια Ταραμπάνκο, φέρεται να είπε στην συμπαίκτρια της πως εννοούσε το γενικότερο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει το Survivor.

Η Κάτια Ταραμπάνκο «κάρφωσε» τον Τάκη Καραγκούνια

Ο Τάκης Καραγκούνιας «έπιασε» την Κάτια Ταραμπάνκο και της ζήτησε το λόγο για τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο του Surivor και της είπε πως: «Πιστεύω ότι έχεις πέσει σε παγίδα» αφήνοντας αιχμές για τις φίλες της και πρόσθεσε: «Θέλω να ξέρεις πως δεν έχω τίποτα μαζί σου» και της είπε πως πιστεύει πως πήγε να στηθεί η ψηφοφορία εναντίον του. «Μην ξεγελιέσαι!» της είπε έντονα και η Κάτια Ταραμπάνκο του είπε πως έχει ξεγελαστεί ήδη, από εκείνον καθώς αυτή του εμπιστεύτηκε κάποια πράγματα για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και εκείνος τα μετέφερε με αποτέλεσμα η τελευταία να της ζητήσει το λόγο.