Ο Γιάννης Σερβετάς νοσεί με κορονοϊό και βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα. Ο συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη, όπως ήταν λογικό δεν βρέθηκε στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής. Όμως με τη βοήθεια της τεχνολογίας έγινε το… θαύμα και ο Γιάννης Σερβετάς «βρέθηκε» στο πλατό.

Συγκεκριμένα, το βαν των Ράδιο Αρβύλα έκανε τα «μαγικά» του και η εικόνα του Γιάννη Σερβετά, ο οποίος βρισκόταν στο σπίτι του, βρέθηκε δίπλα στη θέση του, στη δεξιά πλευρά του Αντώνη Κανάκη.

Στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τρίτης (15/03) ο Αντώνης Κανάκης με ιδιαίτερο κέφι, έδωσε το σύνθημα στους συνεργάτες του στο βαν για να βρεθεί ξανά ο Γιάννης Σερβετάς στο πλευρό του.

«Ο Κόπερφιλντ καλύτερος είναι;» ρώτησε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε πως: «Κλαίει όλη η Ελλάδα από χθες από τα γέλια».

Ο Αντώνης Κανάκης μάλιστα τόνισε πως, από χθες, λαμβάνει μηνύματα από διάφορους οι οποίοι του είπαν, πως η χθεσινή εκπομπή στάθηκε αφορμή για καυγάδες σε αρκετές οικογένειες καθώς τα μέλη τους χωρίστηκαν στα δυο, σε αυτούς που ήξεραν ότι ο Γιάννης Σερβετάς βρισκόταν σπίτι του σε καραντίνα λόγω του κορονοϊού, και σε αυτούς που υποστήριζαν ότι πραγματικά βρίσκεται στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα.