Σαρώνει την prime time η σειρά του Mega «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό». O σεναριογράφος Γιώργος Τσιάκκας μίλησε για το τηλεοπτικό κοινό και την επιρροή του Αγίου στη ζωή του.

«Περίμενα ότι θα είχε καλά ποσοστό. Είχαμε ένα δώρο από τον Άγιο, ένα κοινό έτοιμο. Αυτό που δεν περίμενα ήταν η έκρηξη αγάπης στα Μέσα και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Όσο καλός σεναριογράφος. Για 20 χρόνια είχαμε έναν σπουδαίο πνευματικό, ήταν αυτός που άλλαξε τη ζωή μας άρδην. Είχα κάποια βιώματα με τον Γέροντα. Αγαπούσα τον Άγιο, τον αγάπησα μέσα από τα πρώτα βιβλία. Είναι οικουμενικός Άγιος» είπε στο dogma.gr.

«H Αγιότητα δεν αποτυπώνεται με κανέναν τρόπο» ανέφερε και μίλησε για το τηλεφώνημα που έλαβε μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου από την ανιψιά του Γέροντα, Μαρία Εζνεπίδου. «Όλοι μιλάνε για την ταπεινότητά του και τη θυσιαστική αγάπη που είχε. Έβαζε τον εαυτό του κάτω από τους πάντες […]. Με πήρε και μου είπε “τι μας κάνατε απόψε”, έβλεπε να ενσαρκώνεται η γιαγιά της, η προγιαγιά της. Όταν υπάρχει η αποδοχή από την οικογένεια νιώθω ότι πάμε καλά. Μου είπε διάφορες ιστορίες» είπε.