Καλεσμένος στο Πρωινό του ANT1 βρέθηκε την Παρασκευή (18/2) ο Βαλάντης δίνοντας απαντήσεις για το Survivor, αλλά και τις εντάσεις στις οποίες βρέθηκε πρωταγωνιστής στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τον είδαμε να μπαίνει στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 με μια διαστημική μάσκα, την οποία όπως είπε πουλάει μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας του

Ο τραγουδιστής μίλησε για το τι έγινε με την Ευρυδίκη, αλλά και έδωσε στεγνά την Μυριέλλα Κουρεντή.

Απαντώντας για όλα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο Βαλάντης παραδέχτηκε πως από το 2003 μέχρι και σήμερα επισκέπτεται ψυχίατρο.

«Έχω ψυχίατρο από το 2003. Υπήρξαν περιπτώσεις με κρίσεις πανικού, πολύς κόσμος παθαίνει. Πρέπει να πηγαίνουμε σε ψυχίατρο και όχι σε ψυχολόγους. Είναι κάποια πράγματα, τα οποία αντιμετωπίζονται με τον διάλογο και άλλα πράγματα στα οποία πρέπει να παρέμβει η ιατρική και η χημεία», είπε αρχικά ο Βαλάντης.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο στιγμιότυπο που είδαμε με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να πλαντάζει στο κλάμα στο συμβούλιο του Survivor μετά από ατάκα που της είπε, αλλά δεν την ακούσαμε και είχε να κάνει με τον καρκίνο που πέρασε στο παρελθόν η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Αν είχα πει εγώ αυτά που είπε ο Σάκης Ρουβάς (σ.σ. για τον Δημήτρη Λιγνάδη), τώρα θα ήμουν κρεμασμένος στο Σύνταγμα» είπε αρχικά ο Βαλάντης και συμπλήρωσε πως «θα ήμουν σταυρωμένος. Η επίθεση η δική μου ήταν στο ριάλιτι. Εγώ το βλέπω σαν ταινία, που πας και κάνεις έναν ρόλο. Έτσι θεωρώ το Survivor. Το να κάθεσαι να βρίζεις τον πρωταγωνιστή… Όλο αυτό είναι ένα κάστινγκ».

«Ήταν λάθος που της το είπα γιατί την πλήγωσα και της ζήτησα συγγνώμη προσωπικά. Είπα τρεις φορές συγγνώμη, τι άλλο θέλετε να κάνω. Από την στιγμή που πληγώνεις έναν άνθρωπο οφείλεις να ζητήσεις συγγνώμη» δήλωσε για το σχόλιό του που έκανε την Ευρυδίκη να καταρρεύσει ψυχολογικά.

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την συνεχή «επίθεση» του Βαλάντη στην Μυριέλλα Κουρεντή για το ειδύλλιό της στο παιχνίδι με τον Γιώργο Κατσαούνη και ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι είναι δεσμευμένη.

«Η κοπέλα μπορεί να βρήκε κάποιον εκεί μέσα και να ερωτεύτηκε. Γιατί εσύ σαν την κουτσομπόλα του χωριού; Αν ερωτεύτηκε, προχώρησε την ζωή της», του είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο τραγουδιστής απάντησε: «Της το είπα μετά από πίεση. Αυτή η σκηνή που είδατε γενικά με την Μυριέλλα είναι αποτέλεσμα ενός άλλου πράγματος που της είπα στο αυτί, δηλαδή ήθελα να το ξέρει μόνο εκείνη και εκεί προσπάθησε να με εκθέσει και για να μην προλάβει να το κάνει, γιατί δεν ήθελα να ακουστεί, ήταν ένα πολύ προσωπικό μου θέμα τσαντίστηκα τόσο πολύ. Ακόμη και αυτό που ειπώθηκε ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα φλερτ στο παιχνίδι για να γίνει ντόρος, δεν ισχύει» κατέληξε.