Ο Βαλάντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την εμπειρία που βίωσε στο Survivor 5 και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά, σε αντίθεση με άλλους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο τραγουδιστής σημείωσε ότι δεσμεύεται από το συμβόλαιο να κάνει συγκεκριμένες τηλεοπτικές εμφανίσεις, όμως στις υποχρεώσεις δεν αναφέρθηκε τίποτα για το «Καλό Μεσημεράκι». Έτσι, δεν έδωσε περισσότερη σημασία σε αυτό το ζήτημα, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, δεν του αρέσει το ύφος της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά.

Τι έχει συμβεί ανάμεσα στον τραγουδιστή και τον παρουσιαστή

«Ίσως αυτό δημιουργήθηκε από τον Νίκο, εγώ δεν ρωτήθηκα για αυτό. Ήξερα απλά ότι όπου μου πει η παραγωγή να πάω, καθώς έχω κάποιες υποχρεώσεις λόγω του συμβολαίου μας, θα πρέπει να πάω σε κάποιες εκπομπές. Στην εκπομπή του δεν μου ανέφεραν ότι θα πάω και πραγματικά, αν το ήθελε και είπε να μην πάω, ούτε σε μένα θα έλεγε τίποτα το να πάω. Για ποιο λόγο; Πρώτα απ’ όλα δεν μου αρέσει το ύφος της εκπομπής. Το να κάθεσαι εκεί πέρα και σαν δημοσιογράφος να σχολιάζεις μόνο τους άλλους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή του. Παρόλο που ο Νίκος είναι φοβερός ηθοποιός. Τον έχω δει στο θέατρο και του έχω πει και συγχαρητήρια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.