Έτοιμος να βάλει υποψηφιότητα για δεύτερος πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών είναι ο Αλέξανδρος Πετρίδης και αυτό μετά από παρότρυνση του Σπύρου Μπιμπίλα. «Αποφάσισα μετά από τη γνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα να βάλω υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές στο ΣΕΗ για την θέση του δεύτερου προέδρου, γιατί κανείς δεν μπορεί να πάρει την θέση από εκείνον. Είμαι δίπλα στο ΣΕΗ πολλά χρόνια και βοηθάω χωρίς να φαίνομαι» είπε ο Αλέξανδρος Πετρίδης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης (03/02).

Ποια είναι όμως η σχέση του με την υποκριτική; Εκτός από ένα guest το οποίο είχε κάνει στην αρχή της τηλεοπτικής του καριέρας, ο Αλέξανδρος Πετρίδης τόνισε πως: «Από το 1997 έχω κάνει πάνω από 700 μεταγλωττίσεις».

Η σεξουαλική παρενόχληση

«Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και στα πρώτα μου βήματα σαν τραγουδιστής, όταν ξαφνικά είδα σε ένα βράδυ να αλλάζει η συμφωνία και να κατεβαίνω από την αφίσα γιατί δεν ενέδωσα σε μια παιχνιδιάρικη πρόταση» παραδέχθηκε ο Αλέξανδρος Πετρίδης

Αλέξανδρος Πετρίδης: Δεν εμφανίζομαι στις τηλεοπτικές εκπομπές και δεν κάνουμε νούμερα

«Δεν εμφανίζομαι στις τηλεοπτικές εκπομπές και δεν κάνουμε νούμερα. Εμφανίζομαι, τσιμπάνε τα νούμερα. Όταν ο Νίκος Μουτσινάς, είτε στην πρώτη είτε στην δεύτερη είτε στην τρίτη εκπομπή, είχε πέντε βίντεο και τα τρία ήταν με τον Πετρίδη και έφερνε τριανταπεντάρια. Ξαφνικά έχει μείνει με ένα, δύο, τρία κόνσεπτ και τα νούμερα πέφτουν» είπε ο παρουσιαστής.