Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης από το πρώτο επεισόδιο του Survivor ήρθαν ιδιαίτερα κοντά. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι δυο παίκτες χάρισαν τρυφερά ενσταντανέ στους τηλεθεατές.. Αυτό άλλαξε όταν η Μυριέλλα Κουρεντή ανέφερε για πρώτη φορά το όνομα του John Lygnos. Ο Γιώργος Κατσαούνης αντέδρασε όταν άκουσε το όνομα του John και προσπάθησε να «τελειώσει»την Μυριέλλα Κουρεντή. Τα συναισθήματα του παίκτη για την παίκτρια των Διαασήμων είναι έντονα και έτσι οι δυο τους κάποια στιγμή κατάφεραν να βρουν ευκαιρία και να λύσουν τις διαφορές τους.

Η Μυριέλλα Κουρεντή εξήγησε στον Γιώργο Κατσαούνη τι είναι ο John Lygnos για εκείνη. Όμως, επειδή τα βλέμματα των παικτών των δυο ομάδων είναι πάνω τους, η Μυριέλλα Κουρεντή δεν μπόρεσε να τα πει όλα στον Γιώργο Κατσαούνη.

Γι’ αυτό το λόγο η παίκτρια, κατά τη διάρκεια του τελευταίου συμβουλίου «έκλεψε» χαρτί και μολύβι ώστε να γράψει ένα γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη.

Στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/01), η Μυριέλλα Κουρεντή βρήκε ευκαιρία και έδωσε το γράμμα στον Γιώργο Κατσαούνη ενώ εκείνος προσπάθησε να της αποσπάσει ένα φιλί. Κάτι το οποίο όμως δεν κατάφερε αφού η ηθοποιός τον απέφυγε.

«Δεν ξέρω αν θα του αρέσουν αυτά που γράφω γιατί του ζητάω να σταματήσει να είναι τόσο διαχυτικός και να μείνουμε στο πλατωνικό κομμάτι και αν είναι να ευδοκιμήσει αυτό που ξεκίνησε θα ευδοκιμήσει στην πραγματική ζωή, εκεί έξω» είπε στην συνέχεια η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.