Μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, o Γιάννης Χατζηγεωργίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» το μεσημέρι της Τρίτης (11/01). Ο ηθοποιός βρέθηκε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος του τόνισε πως όσο παρακολούθησε το Survivor κατάλαβε ότι εκείνος ζορίστηκες. «Μα καλά, δεν ήξερες;» τον ρώτησε.

«Πριν πάω στο Survivor, είμαι εδώ και δυο χρόνια σε μια εθελοντική ομάδα που κάνουμε δράσεις. Μπαίνω στο Survivor και περιμένω, όχι μια αντίστοιχη ομάδα αλλά μια στοιχειώδη ομάδα…» είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε πως: «Περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από 2,5 μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα. Είπα στα παιδιά “χαλαρώστε”, Ήθελα να είμαι οργανωτικός όχι αρχηγός».

Τι άλλαξε και είπε «ναι» στο Survivor

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, κατά το παρελθόν είχε δηλώσει αρκετές φορές πως δεν πρόκειται να έμπαινε στο Survivor. Τι άλλαξε όμως και είπε «ναι» στο reality;

«Πέρα από την κρίση, έχουμε μια ομάδα και ο μόνος τρόπος να φανούμε στα Μέσα και να δείξουμε το σκοπό μας ήταν ένας δίαυλος επικοινωνίας. Κάνουμε τόσα πράγματα και δυσκολευόμαστε να φανεί η δουλειά μας» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου εξηγώντας το λόγο που τον οδήγησε στο Survivor.

Η σχέση της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη

«Τις 4 πρώτες μέρες έβλεπε η Μυριέλλα τον Στρακαστρούκα, δηλαδή τον Γιώργο Κατσαούνη και γελούσε που τη φλέρταρε. Και έλεγε ότι εγώ έχω σχέση. Και ξαφνικά αρχίζουν η Αθηνά και Βρισηίδα τρελαίνονται όταν η Ασημίνα από απέναντι είπε ότι είναι η πιο δυνατή παίκτρια η Μυριέλλα. Αρχίζουν να τη λένε η μία στην άλλη, κλαίει η Μυριέλλα off camera και έρχεται ο Στρακαστρούκας και της δίνει ένα βραχιόλι. Και λέει “γλυκούλης”. Την αγαπώ, είναι απίστευτο κορίτσι» είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλώντας για την σχέση μεταξύ της Μυριέλλας Κουρενή και του Γιώργου Κατσαούνη.