Με ένα καθηλωτικό trailer, ο Ant1 προϊδεάζει τους τηλεθεατές για το τι θα παρακολουθήσουν στα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» τα οποία έρχονται από τις 10 Ιανουαρίου 2022. Η Δρόσω και ο Κωνσταντής ανακοινώνουν στα αδέρφια του δεύτερου και στον Νώντα την απόφαση τους να παντρευτούν. Ο Δούκας μαθαίνει για το γάμο και αντιδρά αφού για εκείνον, η Δρόσω θα είναι πάντα η φόνισσα του γιου του, Σέργιου. Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα έγιναν ξανά για λίγο οικογένεια. Η Ασημίνα μαθαίνει για τον τραυματισμό του Πέτρου.

Λενιώ και Λάμπρος βρίσκονται συνέχεια ο ένας δίπλα στον άλλον θέλοντας να αφήσουν πίσω τους τις δύσκολες στιγμές της εξορίας. Η Ζωή στέκεται με θάρρος μπροστά στον Ακύλα και περιμένει να ακούσει ποια θα είναι η τιμωρία της για την παράνομη σχέση που είχε με τον Κωνσταντή. Ο Ακύλας πιάνει τον Κωνσταντή θέλοντας να μάθει τα πάντα για την σχέση του με την γυναίκα του. Ο Ζάχος συνεχίζει να έχει έντονα συναισθήματα για τη Λενιώ και πιστεύει πως μπορεί να την κερδίσει ξανά αφήνοντας αιχμές στον Λάμπρο. Γεγονός που κάνει έξαλλη τη Λενιώ. Το μόνο σίγουρο είναι πως στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών, κανένας από τους κάτοικους του Διαφανίου δεν χαμογελάει.

Τι θα δούμε όμως στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς στις «Άγριες Μέλισσες»;

Στον «πάγο» ο γάμος Δρόσως – Κωνσταντή ο οποίος τρελαίνεται από ζήλια

Ο Ακύλας Μεγαρίτης θέλει να μάθει τα πάντα για την παράνομη σχέση που διατηρούσε η σύζυγός του, Ζωή με τον Κωνσταντή. Γι’ αυτό το λόγο, μαζί με την Ζωή βρίσκονται στο νυχτερινό μαγαζί των αδερφών Σεβαστού. Ο Ακύλας βρίσκεται απέναντι από τον Κωνσταντή και τον ρωτάει τα πάντα. Η συζήτηση τους γίνεται σε έντονο ύφος γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από την Δρόσω η οποία καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Η Δρόσω, η οποία διατηρεί και φιλική σχέση με τον γιο του Μεγαρίτη, Λευτέρη, ζητά από τον Κωνσταντή να ματαιώσουν το γάμο τους. Ο Κωνσταντής γι’ άλλη μια φορά διαλύεται. Η Δρόσω θα γνωρίσει έναν σκηνοθέτη ο οποίος θα της θυμίσει για άλλη μια φορά πόσο αγαπάει το θέατρο. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και ο Κωνσταντής θα τρελαθεί από τη ζήλια του.

Λάμπρος και Ζάχος έρχονται σε σύγκρουση – Έξαλλη η Ελένη

Άγριες Μέλισσες Επόμενα επεισόδια

Ο Ζάχος επέστρεψε στο Διαφάνι μετά από πολλά χρόνια και αντίκρισε ξανά τη μεγάλη του αγάπη, την Ελένη. Όσο ο Λάμπρος βρισκόταν στην εξορία, στη Λέρο, ο Ζάχος ναι μεν βοηθούσε την Ελένη ώστε να βρεθεί ξανά στο πλευρό του αγαπημένου της, όμως έτρεφε και ελπίδες πως θα κατάφερνε και πάλι να την έχει δική του. Ο Λάμπρος έχει καταλάβει πως ο Ζάχος διεκδικεί ξανά μια θέση στην καρδιά της Ελένης και αυτό τον κάνει να ζηλεύει. Οι δυο άντρες θα «ανοίξουν» τα χαρτιά τους και θα μιλήσουν για τα συναισθήματα που τρέφουν για τη Λενιώ. Η συζήτηση αυτή θα οδηγηθεί σε σύγκρουση. Η Ελένη σε έξαλλη κατάσταση θα ζητήσει το λόγο από τον Ζάχο για τα όσα είπε στον Λάμπρο.

Η Ασημίνα μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη

Ο Πέτρος, μετά την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του Ντούνια γίνεται στόχος -ξανά- των Αρχών. Η Ασημίνα, συνειδητοποιεί πως στο πλευρό του Πέτρου δεν έχει μέλλον αφού μονίμως ο αγαπημένος της βρίσκεται σε κίνδυνο. Για άλλη μια φορά, η Ασημίνα σκέφτεται πως ίσως θα έπρεπε να είχε δώσει άλλη μια ευκαιρία στην σχέση της με τον Νικηφόρο και αποφασίζει να του μιλήσει. Λογαριάζει όμως χωρίς τη Ρένα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην χάσει από τη ζωή της τον Νικηφόρο και το κάνει ξεκάθαρο στην Ασημίνα.

Η «κρυφή» ταυτότητα του Θανασάκη αποκαλύπτεται

Στα τελευταία επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», ο Παναγιώτης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μέλη των Αβάντων τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Ο Παναγιώτης όμως, κατάφερε να διακρίνει το ρολόι το οποίο φορούσε ένας από αυτούς. Από το ρολόι αυτό, ο Παναγιώτης πιστοποιεί πως ο γιος του Τόλια είναι όχι μόνο μέλος των Αβάντων αλλά και αυτός που τον χτύπησε τόσο βάναυσα και ζητά από τον Άγγελο να ερευνήσει την «κρυφή» ταυτότητα του Θανασάκη.