O τέταρτος κύκλος του GNTM ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/12), με μεγάλη νικήτρια την Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Την ακολούθησαν η Όλγα Ντάλλα στη δεύτερη θέση και τρίτος ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.

Ο 21χρονος, ο οποίος έχει σπουδάσει Business Management στη Βρετανία, είναι το μοναδικό αγόρι που κατάφερε να φτάσει στον τελικό. Η πορεία του στο ριάλιτι μόδας ήταν εξαιρετική. Όλο αυτό το διάστημα είχε την στήριξη των δικών του ανθρώπων. Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ήταν ο σύντροφός του και επίσης μοντέλο, Φίλιππος Βογδάνης και μάλιστα πέρσι είχε συμμετάσχει στο GNTM, ωστόσο κόπηκε στα bootcamps.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης πολλές φορές είχε αναφέρει στο GNTM πως είναι ερωτευμένος. Μάλιστα, ο Φίλιππος τον είχε επισκεφτεί και σε ένα από τα επεισόδια του παιχνιδιού.

Το πρωί της Τετάρτης (22/12), ο Φίλιππος Βογδάνης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Κωνσταντίνο εδώ και έναν χρόνο.

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του αγαπημένου του στο GNTM ύστερα από ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου αναφορικά με το αν ο καυγάς του με τη Κυβέλη στο επεισόδιο του τελικού του στοίχισε στη βαθμολογία του κοινού.

«Η Κυβέλη νομίζω άλλαξε συμπεριφορά προς το τέλος και επηρέασε το κοινό. Είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε να ανταπεξέλθει σε ένα ριάλιτι και με τις κάμερες», ενώ για τον Κωνσταντίνο εμμέσως πλην σαφώς τόνισε ότι η πίεση και ο μεγάλος σε διάστημα εγκλεισμός χωρίς επικοινωνία με τους δικούς του ανθρώπους ήταν λογικό να τον φέρει στα όρια του και πως αυτό σε συνδυασμό ότι… παιζόταν ένας τελικός πιθανότατα τον «λύγισαν».

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος στον τελικό του GNTM 4 πρώτα ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με την Κυβέλη μπροστά στους κριτές και στη συνέχεια, λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή απείλησε με οικειοθελή αποχώρηση.