Απέναντι σε μια απρόσμενη δήλωση που της προκάλεσε αμηχανία βρέθηκε η πάντα χαμογελαστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Σοφία Τσίπα με αφορμή την πολιτική συζήτηση που θέλησε να κάνει με τον Γιώργο Κιμούλη για την «πρώτη φορά αριστερά» στο πλατό της εκπομπής «Ο Κόσμος Ανάποδα».

Αμέσως μετά το καλωσόρισμα, η Σοφία Τσίπρα πήγε την κουβέντα στο αν χαίρεται ή όχι ο γνωστός ηθοποιός με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Σοφία Τσίπα:
Πιστεύω θα κάνουμε πολύ ωραία κουβέντα σήμερα, γιατί θα πρέπει να είστε και πολύ χαρούμενος. Μια επιθυμία, ένα όνειρό σας, ένα όνειρο πολλών βέβαια, έγινε πραγματικότητα, πρώτη φορά αριστερά στην εξουσία.

Γιώργος Κιμούλης:
Χαίρομαι καταρχάς που είστε κι εσείς χαρούμενη με αυτό και σε σχέση με τον σταθμό τον οποίο βρισκόμαστε και με τους συνεργάτες σας.

Σοφία Τσίπα: Τι υπονοείτε;

Γιώργος Κιμούλης: Δεν υπονοώ τίποτα. Εννοώ ότι είμαστε σε ένα συγκεκριμένο σταθμό που έχετε κι εσείς συνεργάτες που δεν χαίρονται πολύ.

Σοφία Τσίπα: Κάποιοι χαίρονται, κάποιοι δεν χαίρονται, είναι ένας σταθμός ο οποίος φιλοξενεί όλες τις φωνές.

Γιώργος Κιμούλης: Δεν λέω το αντίθετο. Χαίρομαι λοιπόν που είστε κι εσείς μία από τις φωνές που χαίρεται.

Ο ηθοποιός επανέφερε λίγα λεπτά αργότερα τη συζήτηση στον ΣΚΑΪ:

Σοφία Τσίπα: Δεν φοβηθήκατε ποτέ ότι από τη στιγμή που δηλώνετε τόσο έντονα την κομματική σας ταυτότητα, ότι ο λόγος σας μπορεί να χάσει σε δυναμική και αξία; Με την έννοια ότι μπορεί να σχολιάσει κάποιος και να πει: «Έλα μωρέ τώρα, ο Κιμούλης το λέει αυτό τώρα επειδή είναι Συριζαίος».

Γιώργος Κιμούλης: Τι να κάνω; Είναι σαν να μου λέτε κι εσείς αυτή τη στιγμή πως οτιδήποτε μου λέτε είναι γιατί δουλεύετε στον ΣΚΑΪ.

Σοφία Τσίπα:
Έχετε μια εμπάθεια με τον ΣΚΑΪ.

Γιώργος Κιμούλης: Για να βρίσκομαι εδώ, όχι, δεν έχω. Θα μπορούσα να μη βρισκόμουνα. Το αντίθετο μπορώ να πω.