Τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο περίμενε η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης (24/11) έξω από τις εγκαταστάσεις που γίνονται τα γυρίσματα για τον έκτο κύκλο του MasterChef. Ο σεφ «υποσχέθηκε» αλλαγές στο MasterChef 6 ενώ δεν θέλησε να πει περισσότερα για να μην τα γρουσουζέψει.

«Έχουμε προγραμματίσει κάποιες αλλαγές για φέτος. Εξωτερικές δοκιμασίες αν το επιτρέψουν οι καταστάσεις. Τα ταξίδια στο εξωτερικό δεν το συζητάω για να μην το γρουσουζέψω. Έχουμε προγραμματίσει ωραία πράγματα μακάρι να τα καταφέρουμε» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Πώς σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των διαγωνισμών μαγειρικής

«Ενδεχομένως τα δύο άλλα προγράμματα να τα αδικεί λίγο η περίοδος. Έχει πολύ ωραία πράγματα στη μυθοπλασία. Να πω ότι είναι αγαπημένος μου ο Αυγουστίδης; Τον αγαπώ. Οπότε σε μια άλλη περίπτωση να ήταν καλύτερα τα πράγματα. Είναι και αγαπημένοι συνάδελφοι τα παιδιά» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των διαγωνισμών μαγειρικής.

Πότε θα ντυθεί γαμπρός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Θα ντυθεί γαμπρός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος; «Τι κουφέτα καλέ; Αυτό περιμένω, να αποκαταστήσω τον Πανούλη (σ.σ. Ιωαννίδη) και μετά εγώ» είπε ο σεφ σε ερώτηση αν θα παντρευτεί.