Λίγες μέρες πριν γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Happy Day» του Alpha και έδωσε την απάντηση του στα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor. Θα φτιάξει ή όχι τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο ο τραγουδιστής;

«Έχουμε φτάσει επιτέλους στην τελική ευθεία. Σε 20-25 ημέρες μας έρχεται η κορούλα. Ανυπομονούν και τα άλλα δύο παιδιά μας να γνωρίσουν την αδερφούλα τους. Δεν είναι η πιο εύκολη διαδικασία για μία γυναίκα η εγκυμοσύνη, αλλά με την αγάπη και την υπομονή όλα ξεπερνιούνται. Μέσα από όλο αυτό έμαθα κι εγώ πολλά πράγματα. Ήμουν δίπλα της, οπότε ήταν ένα μάθημα για εμένα. Δόξα τω Θεώ, όλα πάνε πολύ καλά. Ταλαιπωρήθηκε λίγο τους πρώτους μήνες, γιατί έπρεπε να είναι συνεχώς ξαπλωμένη, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Μπαίνει ή όχι στο Survivor;

Τέλος στις φήμες πως φτιάχνει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο Survivor έβαλε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης. «Δεν υφίσταται. Για τον απλό λόγο ότι δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου, ένα νεογέννητο μωράκι 3,5 ημερών, και να φύγω να πάω σε ένα μακρινό μέρος, χωρίς καν να έχω επικοινωνία με την οικογένειά μου σε μία τόσο σημαντική στιγμή. Δεν έχει νόημα να σας πω αν μου έγινε ή όχι η πρόταση, γιατί δεν υφίσταται να πάω» είπε ο τραγουδιστής.