Καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» ήταν την Πέμπτη (18/11) η Ελένη Γερασιμίδου όπου μίλησε για την αποχώρησή της από το νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη και το γεγονός ότι χωρίς να γνωρίζει τον λόγο δεν ευοδώθηκε τελικά η συνεργασία.

Όπως εξήγησε η Ελένη Γερασιμίδου, εκείνη ποτέ δεν αποχώρησε από τη σειρά. Αντιθέτως, της ανακοίνωσαν εντελώς ξαφνικά πως δεν θα αποτελεί τελικά μέρος της.

«Στενοχωρήθηκα πολύ που δεν προχώρησε η συνεργασία μου με τον Γιώργο Καπουτζίδη. Δεν κατάλαβα τον λόγο. Δε θέλω να πούμε κάτι άλλο. Έπρεπε να μιλήσω την ώρα που μίλησα, γιατί έπρεπε να πω ότι δεν φεύγω επεισοδιακά από καμία δουλειά. Έχω στενοχωρηθεί πολύ, γιατί είχα δεχτεί την πρόταση από τον Γενάρη», εξήγησε η ηθοποιός.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως έκτοτε δεν έχει μιλήσει ξανά με τον ηθοποιό. «Από τότε δεν έχουμε μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Καπουτζίδη και αυτό επίσης με στενοχωρεί πολύ. Θεωρώ δυσφήμηση για εμένα να βγαίνουν και να λένε ότι έφυγα λίγο πριν τα γυρίσματα. Δεν έχω φύγει ποτέ επεισοδιακά από δουλειά. Δεν έχω φύγει ποτέ», τόνισε.

Τέλος, εξήγησε πως αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο ήταν ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί της για να την ενημερώσει. «Ενώ έγινε ένας υπερβολικός χρόνος γυρισμάτων στις Σέρρες και υπήρξε η υπόσχεση ότι θα τα καταφέρουμε, εγώ έδωσα παραπάνω χρόνο. Εγώ δεν έκανα καμία επεισοδιακή αποχώρηση, έμαθα απλά ότι δεν θα είμαι. Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν επικοινώνησε μαζί μου να μου εξηγήσει τον λόγο. Και έκλαψα και ανέβασα και πίεση», κατέληξε.