Με ένα θέμα εκτός σκαλέτας ξεκίνησε ο Αντώνης Κανάκης την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Δευτέρας. Λίγο μετά τις 20:00, ο παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές και ζήτησε προκαταβολικά συγγνώμη για το ότι θα αναφερόταν σε ένα θέμα που δεν ήταν στον προγραμματισμό.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στον πόλεμο που ξέσπασε με την συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος στην Ναταλία Γερμανού και τα σχόλια που δέχθηκε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Τι έχουμε βάλει σκοπό; Έχουμε βάλει σκοπό να γυρίσουμε τη χώρα στο Μεσαίωνα; Μπορούμε, αν έχουμε βάλει σκοπό αυτό, μπορούμε και καλύτερα, Να ξεκινήσουμε και το πίσσα και πούπουλα. Βγαίνει ένας άνθρωπος, που είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς με αυτά που λέει, που όσο εμείς καθόμαστε και βγάζουμε selfies, αυτός ρισκάρει τη ζωή του και σώζει κόσμο, παιδάκια. Αυτό δεν είναι πιο πάνω από οποιαδήποτε αριστερά και οποιαδήποτε δεξιά;» ανέφερε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

Λίγο πριν «κλείσει» το θέμα ο Αντώνης Κανάκης ρώτησε τους τηλεθεατές. «Και όσο για τη Ναταλία Γερμανού… Προτιμάτε να έχει καλεσμένη τη νικήτρια του Bachelor;» είπε ο Αντώνης Κανάκης και προχώρησε στην κανονική ροή της εκπομπής.