Στο τέλος του έφτασε ένα ακόμη live του Big Brother 2 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ μετά από την ανακοίνωση την Παρασκευή (12/11) των παρουσιαστών, Ναταλί Κάκκαβα και Γρηγόρη Γκουντάρα, για το ποιος διαγωνιζόμενος από τους πέντε υποψήφιους έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Ο λόγος για έναν ή μία εκ των Κώστα, Άννας, Νάσου, Νίκου και Ευδοκίας.

Ποιος ή ποια συγκάτοικος συγκέντρωσε αυτή την εβδομάδα τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα έπρεπε να κλείσει οριστικά πίσω την πόρτα του Big Brother;

Μετά τη μία τα ξημερώματα, η ώρα της ανακοίνωσης είχε έρθει και ο Γρηγόρης Γκουντάρας κλήθηκε να γνωστοποιήσει στους παίκτες του Big Brother την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Σύμφωνα με αυτήν, λοιπόν, στο σπίτι του Big Brother δεν θα βρίσκεται στο εξής ο Κώστας Στυλιανάκης. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως όλοι οι συμπαίκτες του ξαφνιάστηκαν και οι περισσότεροι ξέσπασαν σε κλάματα. Μια αποχώρηση που σίγουρα αιφνιδίασε και τους τηλεθεατές του Big Brother καθώς ο παίκτης από την Κρήτη θεωρούταν από πολλούς ως φαβορί για τη νίκη!

Μετά από την ανακοίνωση, λοιπόν, όλοι οι κοντινοί φίλου του Κωστή Στυλιανάκη ξέσπασαν σε κλάματα καθώς έμειναν άφωνοι με την ανακοίνωση μιας και δεν περίμεναν αυτή τη την κατάληξη. Τα πρώτα λόγια του Κωστή Στυλιανάκη ήταν χαρακτηριστικά: «Το ήξερα, το ήξερα. Το έλεγα από μέσα μου ότι θα φύγω».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχτηκαν στο στούντιο παίκτες που άφησαν ένα δυνατό αποτύπωμα στο πρόγραμμα, τον Στηβ Μηλάτο και τον Ισίδωρο Δούνη.

Ο Μιλάτος μάλιστα από την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνει και στη σειρά του ΣΚΑΙ, Μόλις Χθες, σε ρόλο έκπληξη!

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές στο σπίτι δεν σταμάτησαν. Ο Big Brother έστειλε τους συγκατοίκους σε ένα κυνήγι θησαυρού και ο νικητής θα κέρδιζε το κλειδί για το σεντούκι που έκρυβε μέσα του ένα πολυπόθητο δώρο!

«Είμαι πάρα πολύ κοντά με την Ευδοκία και θεωρώ ότι…»

Μετά από την αποκάλυψη της Ναταλί Κάκκαβα για το πότε πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός του Big Brother 2, ο Νίκος Τακλής βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας προκειμένου να μιλήσει στους παρουσιαστές καθώς βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μεταξύ άλλων η Νάταλι Κάκκαβα, δεν δίστασε να τον ρωτήσει τι συμβαίνει ακριβώς με την Ευδοκία Τσαγκλή καθώς οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά μεταξύ τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι νόμιζαν πως οι δυο τους είναι σε σχέση. «Η Ευδοκία είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις…» ανέφερε.

Μετά ήρθε και η σειρά της Ευδοκίας Τσαγκλή να πάει στο δωμάτιο, η οποία δήλωσε ότι τον Νίκο τον αγαπάει πολύ.

Η Ευδοκία και ο Νίκος, για την ακρίβεια, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν έρθει πολύ κοντά. Περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί στο σπίτι του Big Brother 2 και φαίνεται πως υπάρχει μία έλξη. Μάλιστα, ο Νίκος την είχε βοηθήσει να πάρει το βέτο την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέσα στην εβδομάδα τους είδαμε να μπαίνουν και μαζί στο ντουζ και στο σημερινό live, παρακολουθήσαμε σε πρώτη μετάδοση μερικά στιγμιότυπα από το σπίτι, στα οποία, η Ευδοκία πλησίασε τον Νίκο, τον αγκάλιασε και του είπε πως τον αγαπάει πολύ με τον Νίκο να ανταποδίδει.

Μάλιστα στη συνέχεια οι δυο τους συζήτησαν για το γεγονός πως είναι και οι δυο υποψήφιοι, και ξεκαθάρισαν πως σημασία έχει ότι έχουν καλή εικόνα προς τα έξω και ότι δεν έχουν κάποια στρατηγική.

Βέβαια, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά πως: «Η Ευδοκία είναι μια πάρα πολύ καλή μου φίλη και ποτέ δεν ξέρεις…». Άραγε υπάρχει περίπτωση να τους δούμε μαζί;