Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, θα κυριαρχήσει και στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν στη βραδινή ζώνη του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Ατζούν Ιλιτζαλί, εκτός από το Survivor το οποίο προετοιμάζεται πυρετωδώς για να πέσει στη «μάχη» της τηλεθέασης στο δεύτερο μισό, «ψήνει» και μια σειρά που θα λέγεται «Κόκκινο δωμάτιο» με πιθανότερη πρωταγωνίστρια την Μαρία Ναυπλιώτου.

Το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Mega αναφέρει πως ο Ατζούν Ιλιτζαλί παίρνει και την παραγωγή του «Masked Singer», παρουσιαστής του οποίου αναμένεται να είναι ο Σάκης Ρουβάς. Το όνομα του τραγουδιστή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα όμως φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος για το τιμόνι της παρουσίασης στο «Masked Singer».

Ωστόσο, υπάρχει και μια ακόμα λαμπερή παρουσία την οποία ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται πως θέλει να εντάξει στο «Masked Singer». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να «κλείσει» την Έλενα Παπαρίζου ώστε να κάτσει στη θέση του κριτή στη νέα αυτή εκπομπή.