Τέλος στην κόντρα που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καινούργιου, φαίνεται πως έχει μπει. Οι τηλεοπτικές κάμερες, συνάντησαν την παρουσιάστρια του «Love It» και οι δημοσιογράφοι της έκαναν ερωτήσεις που αφορούσαν το τηλεοπτικό της μέλλον, την προσωπική της ζωή και φυσικά την Κατερίνα Καινούργιου.

«Η σεζόν έχει ξεκινήσει πολύ γεμάτα, πολύ μεστά και θεωρώ ότι η εκπομπή έχει βρει τα πατήματά της. Κάθε μέρα έχουμε ένα χαμόγελο και μια λαχτάρα πηγαίνοντας καθημερινά και αυτό ελπίζω κι εύχομαι να περνάει και στον κόσμο. Είναι όλα καλά, μπορούν να είναι και καλύτερα. Το τηλεοπτικό σκηνικό με τόσες εκπομπές σε όλες τις ζώνες είναι απαιτητικό και ανταγωνιστικό», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Δεν υπάρχει καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου»

Για την κόντρα και την ανταλλαγή «τηλεοπτικών» πυρών που είχαν λίγο καιρό πριν με την Κατερίνα Καινούργιου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε πως: «Δεν ισχύει ότι έχει δοθεί από τον ΣΚΑΙ χρονικό περιθώριο μέχρι τις γιορτές για την εκπομπή και ούτε μας έχουν δώσει κάποιες εντολές. Δεν υπάρχει καμία κόντρα και καμία αντιπαράθεση με την Κατερίνα Καινούργιου. Όταν κάτι κρίνω ότι πρέπει να τοποθετηθώ και να λήξει, το κάνω. Και επειδή κάτι λήγει, παύει να υπάρχει λόγος να συζητάμε γι’ αυτό».

«Για τα προσωπικά μου δεν μιλάω, αλλά προσωπικά είμαι πολύ καλά», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τον σύντροφό της.