Το Survivor επιστρέφει αλλά όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα «ανανεωμένο» πρόγραμμα ώστε να καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αφού τη φετινή σεζόν, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το reality επιβίωσης θα γίνει ακόμα πιο… reality. Αυτό σημαίνει πως οι παίκτες ναι μεν θα κοντράρονται στους στίβους μάχης του Άγιου Δομίνικου, όμως οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν περισσότερο reality και λιγότερα αγωνίσματα σε σχέση με την περσινή εκδοχή.

«Γι’ αυτό και επέλεξαν ντούκια, δεν την ήξερα τη λέξη, την έμαθα» είπε η Έλενα Πολυκάρπου της οποίας είναι το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και πρόσθεσε πως οι παίκτες φέτος, δεν θα είναι τόσο αθλητικοί όσο πέρσι.

«Φέτος θα επιλέξουν Μαχητές που θα έχουν μια ωραία ιστορία reality και να έχουν αυτό που λέμε “να πετάς τη φωτιά και να αρπάζει το σπίρτο”» εξήγησε η δημοσιογράφος σε ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη για τα κριτήρια με τα οποία θα επιλεχθούν οι παίκτες του Survivor.

Επίσης, η δημοσιογράφος τόνισε πως στον φετινό κύκλο θα υπάρχουν και πολλές αποστολές οι οποίες θα ανατίθενται στους παίκτες με στόχο να προκαλούν συνεχείς ανατροπές και ανταγωνισμό ανάμεσα τους.