Στην κάμερα του «Breakfast@Star» παραχώρησαν συνέντευξη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από το πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» που παρουσιάζουν στην ΕΡΤ. Πόσο διαφορετική είναι η εκπομπή αυτή από το «Dot» αλλά και τι ισχύει με την αποχώρηση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου;

«Στην πραγματικό δεν είναι και τόσο διαφορετική από το Dot. Τώρα έχουμε επαφή με την επικαιρότητα, πράγμα που μας ενοχλούσε που δεν το είχαμε πριν γιατί η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη και τη γυρίζαμε αρκετές μέρες πριν την προβολή της. Οπότε χάναμε αυτό το κομμάτι. Τώρα έχουμε και την επικαιρότητα. Όλα τ’ άλλα μένουν ίδια» ανέφερε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Η ώρα της εκπομπής, το 16:00-18:00 μου αρέσει. Το περιμένω πώς και πώς. Που έλεγα πριν πού πάμε να μπλέξουμε» πρόσθεσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Τι ισχύει με την αποχώρηση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου

«Δεν ήταν αποχώρηση. Ήταν πρακτικό το πρόβλημα. Όπως σε όλες τις εκπομπές, παίζουμε τη συνέντευξη στο τέλος. Επειδή όμως στο Dot δεν το κάναμε έτσι και μας πήγαινε καλά, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη σκαλέτα και φέραμε τη συνέντευξη μπροστά. Ξέραμε ότι πρέπει να φεύγει νωρίς», ανέφερε αρχικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου εξήγησε στη συνέχεια: «Οπότε, θα είχαμε τον Βαγγέλη μία ώρα. Αυτό άλλαξε όμως. Κι έτσι περιορίστηκε ο χρόνος του Βαγγέλη στα 10 λεπτά. Κι εμείς αισθανόμασταν άσχημα απέναντί του κι εκείνος αισθανόταν άσχημα γιατί πραγματικά δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε».