Ο Νίκος Μουτσινάς κάθε μεσημέρι λέει «καλό μεσημεράκι» στους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Οι φήμες, ήθελαν τον ηθοποιό και παρουσιαστή να παίρνει θέση σε δυο ακόμα show και συγκεκριμένα στο «Masked Singer» και το «Dream Duets» τα οποία αναμένεται να βγουν στον «αέρα» το προσεχές μέλλον.

Τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Στέλιο Κλώνο φώναξε στο πλατό ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» στην ενότητα της «Χρυσής Τηλεόρασης» το μεσημέρι της Τρίτης ώστε να βάλει ένα τέλος στις φήμες. Ο Στέλιος έκανε την εμφάνιση του λέγοντας στον παρουσιαστή να… ετοιμάσει τη βαλιτσούλα του.

«Να σου πω λίγο ρε μωρό…» ξεκίνησε να λέει ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε: «Τι φάση παίζει με αυτήν την παλιοεκπομπή; Μην πας και λες τέτοια πράγματα. Εγώ είμαι έτοιμος!».

«Πόσες εκπομπές θα κάνεις;» αναρωτήθηκε ο Στέλιος Κλώνος και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε: «Το χρόνο σου τρώω; Είχαμε μιλήσει με το κανάλι και είχαμε πει να μην το πούμε. Έχουμε γυρίσει ήδη τα trailer των δυο εκπομπών».

«Το Masked Singer ζούσε η μάνα μου όταν είχαν πει ότι θα γίνει»

Εκείνη την στιγμή, στο πλατό εισέβαλε η «Βάνια» η οποία θέλησε να μάθει περισσότερα για τις εκπομπές που υποτίθεται ότι θα παρουσιάσει ο Νίκος Μουτσινάς.

«Όντως θα είμαι και στις δυο εκπομπές γιατί θα είναι πρώτα η μια εκπομπή και μετά η άλλη. Προλαβαίνω. Τρεις με τρεισήμισι θα είναι η μια και μετά θα είναι η δεύτερη. Με την ίδια τηλεοπτική παρουσία θα κάνω τρεις εκπομπές. Το Masked Singer ζούσε η μάνα μου όταν είχαν πει ότι θα γίνει, περίμενε ότι θα με δει, πριν από 20 χρόνια. Το Dream Duets, θα το κάνω. Στο κανάλι το λέω γιατί δεν μου έχουν προτείνει τίποτα. Να μου το προτείνετε» είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ο Νίκος Μουτσινάς.