Ο ρεπόρτερ της εκπομπής του «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζος Μαντικός, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show της Τετάρτης (03/11). Ο δημοσιογράφος μίλησε για το πώς βρέθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Δεν θα μπορούσε να παραληφθεί από τη συζήτηση το πιο περίεργο περιστατικό που έχει ζήσει και δεν ήταν άλλο από την επίθεση που δέχτηκε από μια γουρούνα σε απευθείας σύνδεση από την Κινέτα, όπου είχε πάει για να καλύψει τις πλημμύρες

«Τελείωσα την σχολή δημοσιογραφίας και ξεκίνησε η περίοδος της πρακτικής. Εγώ ήθελα να δουλέψω εξ’ αρχής στον Γιώργο Παπαδάκη γιατί τον έβλεπα από μικρός. Μου είπαν ότι θα κάνω πρακτική στο δελτίο ειδήσεων, αλλά εγώ ήθελα Παπαδάκη. Μου είπαν ότι δεν θέλουν για εκεί άτομα και κάποιες φορές τα φέρνει έτσι στη ζωή κι έναν άνθρωπο που θέλεις να τον δεις, τον συναντάς. Σε μια παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή μου, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν ομιλητής και λέω Λάζο ή τώρα ή ποτέ, του μιλάς. Του μίλησα και μου είπε πως θέλουν άτομα» είπε ο Λάζος Μαντικός.

«Πήρα λεωφορείο και μετρό και πήγα στα στούντιο ΚΑΠΑ. Με πήγε ο Γιώργος Παπαδάκης στο control κι είπε από εδώ είναι ο Λάζος Μαντικός και θα ξεκινήσει πρακτική. Όλοι νόμιζαν πως είμαι ανιψιός, συγγενής ή έχω βύσμα τον Παπαδάκη. Όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβαν ότι δεν είναι έτσι» συμπλήρωσε ο Λάζος Μαντικός.

Θηλυκό γουρούνι κυνηγά τον ρεπόρτερ του Παπαδάκη

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη συνέχεια για το viral περιστατικό στην Κινέτα

«Το σκηνικό αυτό παίχτηκε και στο εξωτερικό, στο Channel 5 της Αγγλίας και στο Γερμανικό RTL. Ήταν θεοσκότεινα, είχε μείνει και από ρεύμα η περιοχή λόγω της πλημμύρας, μόλις ανοίγει το φως της κάμερας ακούω ξαφνικά έναν θόρυβο και βλέπω ένα πράγμα με αυτιά που ανεβοκατέβαιναν να έρχεται κατά πάνω μου, ήμασταν στον αέρα» ανέφερε ο Λάζος Μαντικός για το επικό περιστατικό και συνέχισε: «εγώ δεν αντέδρασα, για κάποιο λόγο δεν έκανα τίποτα, απλά έτρεχα, με πίσω τη γουρούνα που τη λένε Μαρίκα. Της είχε ανέβει η λίμπιντο. Ήθελε να κάνει σεξ. Ήθελε εγώ να την πάω στο αρσενικό, όπως έμαθα εκ των υστέρων από το αφεντικό της. Εγώ ένιωθα τα δόντια της και δεν μπορούσα να κάτσω ήρεμος. Πήγα στο Λονδίνο για να δώσω συνέντευξη για τον… έρωτα μου με τη γουρούνα, αλλά δεν μπορούσαμε να την προβάλουμε στον ΑΝΤ1 λόγω των δικαιωμάτων. Ο κάμεραμαν ο φουκαράς είχε ανέβει πάνω στο αυτοκίνητο και τραβούσε ότι μπορούσε» είπε ο Λάζος Μαντικός και η συνέχεια της αφήγησής του για τα επακόλουθα αυτή τη φορά του διάσημου επεισοδίου ήταν εξίσου καθηλωτική και διασκεδαστική.

«Στην Αγγλία μίλησα για το περιστατικό, μίλησα και για άλλα περιστατικά, κράτησε μια ώρα η συνέντευξη. Μιλούσαν κριτές που σχολίαζαν αυτή την κατάσταση, μάλιστα στο RTL έβαλαν έναν ειδικό να σχολιάσει τη συμπεριφορά του ζώου, πήγαν και σε χοιροστάσιο και πήραν συνεντεύξεις» είπε ο Λάζος Μαντικός, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε από μικρός το μικρόβιο της δημοσιογραφίας μέσα του, κάτι που δεν άρεσε στον πατέρα του γιατί είχε ενδοιασμούς κατά πόσο θα καταφέρει να επιβιώσει.