Τον Bert Habets υποδέχθηκε ο Όμιλος Antenna ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του CEO. Η σημαντική διαδρομή και τεχνογνωσία του Bert Habets  στη διεθνή αγορά των media και των ψηφιακών Μέσων, εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική ανάπτυξης του Ομίλου Antenna, ο οποίος απευθύνεται πλέον σε μία παγκόσμια αγορά που ξεπερνά τα 150 εκατομμύρια τηλεθεατών. 

Ο Bert Habets θα έχει υπό την εποπτεία του όλα τα media assets (Τηλεόραση, Pay TV, ΟΤΤ, Παραγωγές, Ραδιόφωνο, Ψηφιακά Μέσα, Μουσική, Εκδόσεις και Εκπαίδευση) του Ομίλου Antennaπαγκοσμίως.

Ο Bert Habets, πρώην CEO του RTL Group, έχει βαθιά γνώση και μακρά εμπειρία σε ηγετικές θέσεις διεθνών οργανισμών media. Ταυτόχρονα, συνδυάζει τη στρατηγική, με τον επιχειρηματικό Antenna και την αποτελεσματική υλοποίηση. 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Antenna, Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε: «Καλωσορίζω τον Bert στον Όμιλο Antenna. Η πορεία του και η στρατηγική του σκέψη, θα ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη τροχιά ανάπτυξης του Ομίλου μας παγκοσμίως».  

Ο Bert Habets, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ πλέον μέλος του Ομίλου Antenna.  Η μακρά ιστορία του Ομίλου σε συνδυασμό με το όραμα για συνεχή πρόοδο και πρωτοπορία στην αγορά των media, είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα.  Σε αυτή τη συναρπαστική συγκυρία, ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Θοδωρή Κυριακού και τους συναδέλφους μου στον Όμιλο Antenna, και μαζί να χαράξουμε καινούριους δρόμους ανάπτυξης»

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.