Στο επεισόδιο του «The Bachelor» της Τετάρτης (27/10) ο Αλέξης Παππάς πήρε μια ανατρεπτική απόφαση για το ραντεβού. Η κάρτα έφτασε στη βίλα, ωστόσο καμία δεν ήθελε το όνομά της γραμμένο σε αυτή, καθώς από τις δύο κοπέλες που θα συνόδευαν τον Αλέξη, θα επέστρεφε στο σπίτι μόνο μία. Για την άλλη, το ρομαντικό ταξίδι θα τελείωνε .

Ο «Εργένης» αποφάσισε να καλέσει την Έλενα και την Μαρία στο ραντεβού «παγίδα» για να αποφασίσει ποια θα αποχωρούσε τελικά από το παιχνίδι αλλά και ποια θα είχε μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη.

Η απόφαση πάρθηκε κι η κοπέλα, που αποτελεί παρελθόν από την βίλα, είναι η Έλενα, η οποία αντέδρασε: «Θεωρώ ότι κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησα να αισθάνομαι κάποια πράγματα για εσένα. Επίσης στην θέση που βρίσκομαι εγώ, τώρα θα έπρεπε να βρίσκονται κάποιες άλλες, που δεν αξίζουν. Ούτε η Μαρία άξιζε να βρίσκεται σ’ αυτή τη θέση που ήταν σήμερα. Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια κι ότι καλύτερο… Νιώθω μεγάλη απογοήτευση που φεύγω, είναι άδικο. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Αν μου είχε δώσει λίγο χρόνο, θα μπορούσε να με γνωρίσει καλύτερα» δήλωσε η Έλεν.

H «Σταχτοπούτα» του Αλέξη Παππά ανάβει… φωτιές

Κι αφού η ‘Ελεν αποχώρησε και η Μαρία επέστρεψε στη βίλα μετά το ραντεβού-παγίδα, μία ακόμη πρόσκληση του «Εργένη» για ατομικό ραντεβού προκάλεσε ταραχή και άναψε… φωτιές ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.

Η κοπέλα που θα κέρδιζε το ατομικό ραντεβού, θα ντυνόταν μια σύγχρονη «Σταχτοπούτα» και θα στεκόταν υπέρλαμπρη δίπλα στον Αλέξη Παππά. Αυτή δεν ήταν άλλη από την Άννα, που θα ήταν το τρίτο ατομικό ραντεβού της και θα ερχόταν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στον Αλέξη. Η απόφαση αυτή δεν έγινε αποδεκτή με τον καλύτερο τρόπο από τις υπόλοιπες κοπέλες καθώς διέκριναν μία εύνοια προς την Άννα, την στιγμή που αρκετές κοπέλες παρακαλούν για μια προσωπική στιγμή με τον Αλέξη Παππά. Μάλιστα η Ντίνα ξέσπασε σε κλάματα, που είναι ακόμη στην… αναμονή.

Σε έξαλλη κατάσταση η Ιζαμπέλα με την ‘Αννα

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονταν οι κοπέλες στο «The Bachelor», αφού η Άννα είχε το τρίτο της ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά, ενώ άλλες ακόμα περιμένουν.

Η Άννα επέστρεψε στην βίλα υπέρλαμπρη και πανέμορφη, έχοντας ζήσει το παραμύθι της ως «Σταχτοπούτα» κι οι φαρμακερές ατάκες της Ιζαμπέλα δεν σταμάτησαν λεπτό. Όσο η Άννα περιέγραφε στις κοπέλες πόσο όμορφα πέρασε, η Ιζαμπέλα… φούντωνε: «Στα γοβάκια είμαστε οκ, μονόπετρο μην τής φορέσει και δεν θα είμαστε καλά… Αυτό που ζω, εύχομαι να μην το ζήσει άλλη γυναίκα γιατί εντάξει ωραίο το ραντεβού, αλλά λυπάμαι πολύ που είσαι εσύ σε αυτήν την θέση κι όχι εγώ… είπε και μετά στην προσωπική συνέντευξη ανέφερε: «Δεν μπορώ, εδώ πέρα έχουμε φτάσει 13 κι άλλες δεν έχουμε κάνει ατομικό ραντεβού κι η άλλη μου σκάει μύτη από τρίτο ατομικό και εμείς κάνουμε τον μ…α εδώ μέσα. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι».