Τα 13 μοντέλα του GNTM 4 βρέθηκαν στο πλατό ώστε να πάρουν μέρος σε μια ακόμη δοκιμασία αποχώρησης. Το πλατό διαμορφώθηκε έτσι ώστε να είναι «ονειρικό» καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε στα κλιπάκια τους να «ζωντανέψουν» τα συναισθήματα που βιώνουν βλέποντας όνειρο ή εφιάλτη και στην συνέχεια να κάνουν πασαρέλα.

Οι παίκτες, ο ένας μετά τον άλλον πήγαιναν στο σετ και έδιναν «ζωή» στο ονειρικό κλιπ. Η στιγμή που η «πιεσμένη» Κυβέλη έκανε την εμφάνισή της στο πλατό έφτασε.

Η παίκτρια έπρεπε να ζωντανέψει τον «εφιάλτη» και αρχικά είπε πως πίστευε ότι θα πήγαινε καλά. Στην πρώτη της προσπάθεια η Κυβέλη δεν τα πήγε και τόσο καλά καθώς κοιτούσε συνέχεια κάτω χάνοντας τον αυθορμητισμό της.

«Πιστεύω σε σένα!» της είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί με σκοπό να την εμψυχώσει και να δώσει η παίκτρια τον καλύτερο της εαυτό.

«Είμαι σίγουρη ότι έχεις εφιάλτες!» της φώναξε ξανά η art director του GNTM 4 και η παίκτρια απάντησε θετικά. Ο Γιώργος Καράβας θέλησε να μάθει περισσότερα και η Κυβέλη τόνισε πως: «Έχω άσχημους εφιάλτες. Σα να μου επιτίθονται. Τύπου παρενόχληση…».

«Σου έχει συμβεί κάτι τέτοιο;» ρώτησε ο Γιώργος Καράβας και η Κυβέλη απάντησε διστακτικά αρνητικά.

«Άστο. Το όχι δεν ήταν αλήθεια. Κάτι τρέχει. Της βγήκε η αλήθεια αλλά μετά δεν ήθελε» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γιώργο Καράβα και τον «έκοψε» ώστε να μην κάνει άλλη ερώτηση επί του συγκεκριμένου θέματος.

Η δεύτερη προσπάθεια της Κυβέλης ήταν καλύτερη από την πρώτη καθώς η παίκτρια, όπως είπε ανέσυρε τα συναισθήματα της και τα χρησιμοποίησε στο σετ. Η Κυβέλη μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου ανέφερε πως όντως την έχουν παρενοχλήσει σε ηλικία 15 χρόνων. «Δεν είμαι σίγουρη ότι έχω ξεπεράσει τα βιώματα αυτά» είπε το νεαρό μοντέλο και η φωνή της «έσπασε».