Στην ενότητα «Vintage Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega μίλησαν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Τζένη Μπότση η οποία αναφέρθηκαν στην πετυχημένη σειρά «Το σημάδι του έρωτα» στην οποία πρωταγωνιστούν και οι δυο. Οι δυο ηθοποιοί θυμήθηκαν άγνωστα περιστατικά από τα γυρίσματα ενώ αναφέρθηκαν και στη μεταξύ τους σχέση.

Για την Τζένη Μπότση, η συμμετοχή της στο «Σημάδι του έρωτα» ήταν η πρώτη της δουλειά και θυμήθηκε τον τρόπο που της συμπεριφερόταν ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Ήταν η πρώτη μου δουλειά και ήταν χειρότερο επειδή είχα και γυμνές σκηνές και ο Στράτος ήταν πολύ προστατευτικός μαζί μου. Μου φερόταν με φοβερή φροντίδα» θυμήθηκε η Τζένη Μπότση.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε από την πλευρά του: «Από τη συνεργασία μου με τη Τζένη Μπότση και τη Βάνα Μπάρμπα θυμάμαι στιγμές πραγματικής καλής φιλίας. Στα γυρίσματα βοηθούσα τη Τζένη ώστε να μη νιώθει μοναξιά ή όλα τα βλέμματα πάνω της στις ερωτικές σκηνές».

«Οι γυμνές και ερωτικές σκηνές, ήταν εφιάλτης»

Ακόμα και σήμερα, η Τζένη Μπότση δεν ξέρει γιατί διάλεξαν εκείνη να υποδυθεί μια λαϊκή τραγουδίστρια. «Δεν ξέρω γιατί διάλεξαν εμένα να κάνω τη λαϊκή τραγουδίστρια, όταν όμως βγήκα να τραγουδήσω το πρώτο μου τσιφτετέλι ήταν καταπληκτική εμπειρία. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να γυρίσω τις γυμνές και ερωτικές σκηνές, ήταν εφιάλτης, δεν ήθελα καθόλου» ανέφερε η ηθοποιός ενώ για την ατάκα που ακούγεται ακόμα: «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;», είπε πως: «Δεν περίμενα ποτέ ότι η ατάκα “τι έγινε Κωστάκη, σε γουστάρει η χωριάτισσα;” θα έχει τέτοια μεγάλη επιτυχία».

Το γύρισμα στη Θήβα

Η Τζένη Μπότση θυμήθηκε ένα γύρισμα το οποίο έγινε στην περιοχή της Θήβας και από το  κρύο τουρτούριζε τόσο που έφευγε από το πλάνο. «Σε ένα γύρισμα στη Θήβα, έκανε πολύ κρύο, και μου έδωσαν να φάω παγάκια για να μην αχνίζει το στόμα μου. Πάγωσε και το μυαλό μου νομίζω. Όταν ο Στράτος με χαστούκισε, την επόμενη μέρα ήμουν πρησμένη» είπε η ηθοποιός και με χιούμορ πρόσθεσε πως: «Οι αγαπημένες μου στιγμές ήταν όταν χόρευα τσιφτετέλι».

«Η Βάνα Μπάρμπα είναι αντράκι»

Για την καλή του φίλη  και κουμπάρα, Βάνα Μπάρμπα η οποία πρωταγωνιστούσε και εκείνη στη σειρά «Το σημάδι του έρωτα« μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου και την χαρακτήρισε «αντράκι». «Για τη Βάνα, τι να πω; Κουμπάρα μου έγινε. Με τη Βάνα όχι μόνο δεν τσακωθήκαμε ποτέ. Αντιθέτως, ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Η Βάνα είναι αντράκι. Η αλήτικη αριστοκρατία που κουβαλούσα ως ρόλος και ως άνθρωπος φαίνεται πως άρεσε σε όλους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου.