Στο Πρωινό του ANT1 και στον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ιλένια Ουίλιαμς. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην καλή σχέση που έχει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, στο σκύλο του τον Κούπερ που απέκτησαν όσο ήταν ζευγάρι, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για τον τρόπο που την έχουν αντιμετωπίσει τα media.

«Είμαι του τρελού, αλλά καλά ίσως πιο καλά από ποτέ» ήταν η πρώτη της… ατάκα για το πώς είναι κι ο έμπειρος δημοσιογράφος πέρασε αμέσως στο… ζουμί ρωτώντας τη για τη τωρινή της σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή το ότι εκείνος μίλησε εκ νέου με πολύ καλά λόγια για κείνη, εκφράζοντας συνάμα και την περιέργειά του την έκβαση της υπόθεσης… κηδεμονίας του σκύλου τους του Κούπερ που βλέπουμε τελικώς σχεδόν καθημερινά στο πλευρό του παρουσιαστή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

«Είναι πλέον ο σκύλος του. Τον είχαμε πάρει μαζί, ήταν το δώρο του για τη γιορτή μου. Τελικά έμεινε στον Δημήτρη και ήταν πολύ σωστό που έμεινε στον Δημήτρη» είπε η Ιλένια για τον Κούπερ, με τον Γιώργο Λιάγκα στο τέλος της συνέντευξης ν’ αποκαλύπτει ότι η Ιλένια παίρνει το σκυλάκι κάθε Σαββατοκύριακο και αυτό μένει στο σπίτι της.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τα προσωπικά της η Ιλένια Ουίλιαμς απάντησε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι. Είμαι πολύ καλά. Είμαι πάρα πολύ ήρεμη, Δεν είμαι ερωτευμένη, θα ήθελα πάρα πολύ να ερωτευτώ. Για να ανακοινώσω μια σχέση δεν χρειάζεται να περάσει από εξετάσεις» τόνισε αρχικά.

Ο λόγος όμως που δε θέλει να μιλάει για τις σχέσεις της είναι ότι τα media επιλέγουν να ασχολούνται μόνο με αυτό και όχι με την δουλειά της.

«Είμαι 10 χρόνια στον χώρο και αν ψάξεις για μένα λίγο, έχει πολύ… ψωμί, γράφουν μόνο για σχέσεις και χωρισμούς. Ακόμη και να συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να ξανά-απασχολήσει και να «κλέψει» πάλι από την δουλειά μου. Θα το άφηνα πολύ μέχρι να σιγουρευτώ και από ‘κει και πέρα σκασίλα μου. Δεν θα κρυβόμουν στα λαγούμια» δήλωσε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία όπως υπογράμμισε στη συνέχεια δεν έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια ή μεσολάβηση στα επαγγελματικά της από τον διάσημο πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς.