Η Φάρμα επιστρέφει και στον Ant1 ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές για να βρουν ποιοι θα είναι οι 18 παίκτες που θα δοκιμάσουν τα όρια και τις αντοχές στους στο reality επιβίωσης. Οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι τελικά θα μπουν στη Φάρμα θα φιλοξενηθούν σε έναν καινούργιο χώρο, καθώς οι πυρκαγιές του Αυγούστου οι οποίες ξέσπασαν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, έκαψε ένα μεγάλο μέρος του οικοπέδου γεγονός που ανάγκασε την εταιρεία παραγωγής και τον Ant1 να αλλάξουν τοποθεσία.

Ο καινούργιος χώρος ο οποίος θα φιλοξενήσει τη Φάρμα και τους 18 παίκτες βρέθηκε σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Δευτέρα.

Αφού προβλήθηκαν οι φωτογραφίες από το νέο οικόπεδο όπου στήνεται η νέα «Φάρμα» του Ant1, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως στη νέα αυτή σεζόν του reality θα θεσπιστούν νέοι κανόνες αλλά θα υπάρξουν και νέες δοκιμασίες για τους παίκτες.

Μια από τις πιο βασικές αλλαγές που θα υπάρξουν στον επόμενο κύκλο της «Φάρμας» είναι το γεγονός ότι δεν θα υπάρχουν πλέον υπηρέτες και πως οι δικαιοδοσίες θα είναι στον αρχηγό για μια εβδομάδα o οποίος θα φέρνει celebrities και απλούς παίκτες στα όρια τους με τις εργασίες που θα τους αναθέτει.

Τα γυρίσματα της νέας Φάρμας αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Νοεμβρίου.