Τις απορίες της για την Ακρόπολη εξέφρασε στον Αλέξη Παππά η Μαριάνθη από το Bachelor μετά το ατομικό ραντεβού που βγήκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως η ίδια παραδέχθηκε στις υπόλοιπες υποψήφιες δεν ξέρει και πολλά από την πρωτεύουσα κι έτσι άρχισε να κάνει ερωτήσεις με τις απορίες της να μένουν… αξέχαστες.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στις άλλες κοπέλες ρώτησε αν ο Παρθενώνας είναι… πορτοκαλί, αν η Ακρόπολη έχει… παράθυρα και αν μένει κάποιος μέσα.

Η αντίδραση των συμπαικτριών της

Η εξομολόγησή της άφησε άναυδες τις υπόλοιπες υποψήφιες, καθώς ούτε εκείνες πίστευαν όσα άκουσαν από την Μαριάνθη, η οποία απόλαυσε τη βόλτα της με τον Αλέξη Παππά.

Μία από τις υπόλοιπες παίκτριες, είπε στην Μαριάνθη με ειρωνικό ύφος: «δεν σου έκανε εντύπωση γιατί δεν σου έδωσε τριαντάφυλλο;».

Το Bachelor ωστόσο έχει προκαλέσει αντιδράσεις και μάλιστα υπήρξε διαδικτυακό ψήφισμα, προκειμένου να συγκεντρωθούν 20.000 υπογραφές με στόχο να «κοπεί».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.