«Ο Πετρής είναι ο  μεγάλος έρωτας της Θοδώρας. Ο Γιώργης είναι το βόλεμά της, αυτό που της έλεγε η μάνα της από μικρή, να βρεις ένα άντρα να σε αγαπάει, να σε προσέχει, να σε αποκαταστήσει».

Με αυτόν τον τρόπο, η ηθοποιός Δανάη Παππά, η Θοδώρα, στο «Σασμό» του Alpha αναφέρθηκε στην εξέλιξη του χαρακτήρα της στην σειρά: «Τη δικαιολογώ τη Θοδώρα για το ερωτικό της δίλημμα».

Η Δανάη Παππά μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον ρόλο της ο οποίος είναι κόντρα με ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα στην τηλεόραση αλλά και κόντρα την ίδια ως χαρακτήρα. «Ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Είναι τόσο κόντρα. Στο μόνο που συμφωνώ με τη Θοδώρα είναι ότι ο πατέρας της δεν θα διαλέξει ποιον θα πάρει για σύζυγό της. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιον άλλο ρόλο. Είπα εξ αρχής τη Θοδώρα θέλω».

Ο γάμος της Θεοδώρας με τον Γιωργή

Ο γάμος της Θεοδώρας με τον Γιωργή στον «Σασμό» δεν θα αργήσει να γίνει. Η Δανάη Παππά τόνισε πως ο γάμος θα γίνει αλλά «δεν θα πάει πολύ καλά. Συμβαίνουν πράγματα… Μπορεί η Θοδώρα να μην αγαπάει ακόμη τον Γιώργη, να κάνει ό,τι κάνει από αντίδραση στον Πέτρο, αλλά στην πορεία θα αρχίσει να αγαπάει και να εκτιμάει τον Γιώργη….Θα αναπτύξουν μια άλλου είδους αγάπη. Θα του δείξει η Θοδώρα ότι τον υποστηρίζει κι ότι βρίσκεται στο πλευρό του.

Κώστας Νικούλι: Η σχέση Θοδώρας και Πετρή περνάει από 40 κύματα 

Θα δώσει ο Πετρής δεύτερη ευκαιρία στη Θεοδώρα; «Όταν σπάει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Απογοητεύτηκε ο Πετρής από τη στάση της» απαντά ο Κώστας Νικούλι, ο Πετρής στον «Σασμό» στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Του αρέσει ότι η Θοδώρα ελεύθερη, ανεξάρτητη, έχει έναν δυναμισμό. Κι απογοητεύεται όταν διαπιστώνει ότι κοιτάζει αλλού. Είναι περίπλοκη η σχέση Πετρή- Θοδώρας. Δεν τελειώνει τόσο σύντομα. Περνάει από 40 κύματα» πρόθεσε ο ηθοποιός.

Η πρόταση γάμου του Γιωργή στην Θεοδώρα

Το βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν, την συνάντηση Καλλιόπης – Μαρίνας στο νεκροταφείο η οποία ξεφάβει τα μίση του παρελθόντος αλλά και την πρόταση γάμου του Γιωργή στην Θεοδώρα.

Αν και αρχικά η νεαρή κοπέλα εκφράζει τη δυσαρέσκεια της για την κίνηση του Γιωργή να μιλήσει στον πατέρα της, το μονόπετρο που βλέπει μπροστά της την κάνουν να καταλάβει πως τα πράγματα είναι σοβαρά.

Δείτε το sneak preview από το αποψινό επεισόδιο: