Η είδηση του θανάτου του Στεφανή έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι αυτός που τράβηξε την σκανδάλη και έκοψε το νήμα της ζωής του.

Οι εξελίξεις στον «Σασμό» αναμένονται και απόψε το βράδυ καθηλωτικές. Τα βλέμματα όλων, έχουν στραφεί στον Πέτρο Βρουλάκη καθώς θεωρούν ότι θύμωσε που ο Στεφανής ακύρωσε την συμφωνία τους για την αγοραπωλησία του οικοπέδου και προτίμησε να το πουλήσει στους Γερμανούς.

Δείτε τι θα γίνει απόψε στο βίντεο – spoiler που ακολουθεί:

Η μητέρα του Πέτρου, μπαίνει στο σπίτι και από το ύφος της φαίνεται πως τα πράγματα δεν είναι καλά για την οικογένεια της.

«Μάνα; Τι έγινε; Γιατί είσαι έτσι;» ρωτά ο Πέτρος με την Αργυρώ να αναρωτιέται αν η μητέρα τους είναι καλά.

«Καθίστε, πρέπει να μιλήσουμε. Καθίστε! Τα πράγματα είναι χειρότερα απ’ ότι νομίζαμε. Όλοι λένε το ίδιο πράγμα, πως όλα έγιναν για το κτήμα που σου έταξε ο Στεφανής και τελικά το έδωσε του Γερμανού» εξηγεί η Μαρίνα και προκαλεί την αντίδραση του Πέτρου.

«Ρε! Πάνε καλά; Σε μένα πάνε να το φορτώσουνε;» φωνάζει ο Πέτρος αναφερόμενος στο θάνατο του Στεφανή.

«Σταμάτα Πετρή! Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό είναι το θέμα. Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Δεν θα τελειώσει έτσι εύκολα αυτή η ιστορία» λέει η Μαρίνα σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει το γιο της.

«Μαμά! Κάποιοι είναι έξω από το σπίτι» λέει σε έντονο ύφος η Αργυρώ η οποία έχει δει από το παράθυρο μερικές περίεργες κινήσεις.

«Μην ταράζεσαι. Ο αστυνόμος τους έστειλε για προστασία» εξηγεί η Μαρίνα και καθησυχάζει τα παιδιά της.