Ο Γιώργος Κωνσταντίνου επιστρέφει στην τηλεόραση και καθηλώνει, για άλλη μια φορά με την ερμηνεία του. Ο ηθοποιός αναμένεται να ενταχθεί στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» η οποία πήρε το «πράσινο φως» για δεύτερη σεζόν.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου έχει κάνει ήδη τα πρώτα γυρίσματα και τα πλάνα τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσω του trailer, ανατριχιάζουν.

Ο ηθοποιός αναμένεται να υποδυθεί έναν άστεγο, ο οποίος υποφέρει από μία μορφή άνοιας και εντοπίζεται από τις αναζητήσεις που εκείνα τα χρόνια γινόντουσαν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου, βρισκόταν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης λόγω της εβραϊκής καταγωγής του, έχει ξεχάσει το όνομα του ενώ το μόνο που μένει να του θυμίζει ποιος είναι ο αριθμός στο χέρι του.

«Νέα πρόσωπα… νέες ιστορίες!!! #TaKaliteraMasXronia επιστρέφουν τον Σεπτέμβριο» σημειώνει η ΕΡΤ στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram όπου δημοσίευσε το trailer στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.