Το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων καθώς οι φήμες ήθελαν τη δημοσιογράφο να κλείνει πίσω της την πόρτα του Alpha και να ανοίγει αυτή του Mega.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η επίσημη ανακοίνωση του Mega έβαλε τέλος στις φήμες.

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της.

Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας με την Αγγελική Νικολούλη.

Ωστόσο η δημοσιογράφος δεν ξεχνά τον Alpha όπου αποτέλεσε την επαγγελματική της στέγη επί σειρά ετών.

Η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα θέλησε να πει δημόσια «ευχαριστώ» στον Alpha και τους ανθρώπους που στήριξαν τόσο εκείνη όσο και την εκπομπή «Φως στο τούνελ».

«Το ευχαριστώ μου…

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ALPHA, έναν – έναν ξεχωριστά, για την πολύχρονη συνεργασία μας.
Δεν ξεχνώ ότι εκείνη την “μαύρη” περίοδο που μπήκε το λουκέτο στο ALTER, ο ALPHA μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε στο “Τούνελ” την έρευνα και την προσφορά στο συνάνθρωπο…

Με αγάπη, Αγγελική» έγραψε στο μήνυμα της η Αγγελική Νικολούλη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.