Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και άλλοι ξεκουράζονται ενώ όλοι εργάζονται πυρετωδώς για να… καταστρώσουν τα σχέδια αλλά και το πρόγραμμα που θα ρίξουν στη μάχη της τηλεθέασης την ερχόμενη χρονιά.

Παραδοσιακά, οι μήνες Μάιος, Ιούνιος και Ιούλιος είναι οι τρεις μήνες που πραγματοποιούνται οι συζητήσεις, επαναδιαπραγματεύονται συμβόλαια πίσω από κλειστές πόρτες και οι μεταγραφές από τον έναν σταθμό στον άλλον γίνονται γνωστές.

Το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη, για άλλη μια σεζόν βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Εξάλλου η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είναι μια από τις μακροβιότερες της ελληνικής τηλεόρασης και τις πιο πετυχημένες, με την Αγγελική Νικολούλη να βρίσκεται στο τιμόνι, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες από το 1995.

Τόσο η εκπομπή όσο και η μαχητική δημοσιογράφος έχουν ξεχωρίσει στην συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού το οποίο του χαρίζει υψηλές πτήσεις στον πίνακα τηλεθέασης.

Είναι λογικό λοιπόν, οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σταθμών να επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους την Αγγελική Νικολούλη και στο πρόγραμμα τους το δυνατό χαρτί που λέγεται «Φως στο Τούνελ».

Τα σενάρια για το μεταγραφικό μέλλον της Αγγελικής Νικολούλη έχουν «φουντώσει» για τα καλά και τη θέλουν ήδη να έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με αντίπαλο τηλεοπτικό σταθμό και συγκεκριμένα με το Mega.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες θέλουν την Αγγελική Νικολούλη να αποχωρεί από τον Alpha.

Στο τέλος κάθε σεζόν, το όνομα της Αγγελικής Νικολούλη και μια ενδεχόμενη μεταγραφή της σε νέα τηλεοπτική στέγη τραβάει το ενδιαφέρον.

Στην παρούσα φάση όμως οι φήμες αυτές συμπίπτουν με τη λήξη του συμβολαίου της Αγγελικής Νικολούλη με τον Alpha, το οποίο λήγει στο τέλος Ιουλίου, γι’ αυτό και το κανάλι και η παρουσιάστρια βρίσκονται σε συζητήσεις.

«O Alpha από το τέλος της εκπομπής για τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων ανανέωσης συμβολαίου» τονίζουν πηγές από τον Alpha στο Newsbeast.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως στο άμεσο μέλλον θα υπάρξουν ανακοινώσεις, που θα αφορούν στο όνομα της Αγγελικής Νικολούλη και το τηλεοπτικό της μέλλον.