Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Ο Άγγελος αποφασίζει να στήσει μια περσόνα για να εμφανιστεί στα μπουζούκια κι αρχίζει να πειραματίζεται, ενώ παράλληλα σπάει τα νεύρα της Βέλης.

Η Βούλα κάνει συνεχώς ζημιές σήμερα και θέλει να πείσει τον Μηνά ότι το γούρι, θα τρέχει από τα μπατζάκια τους. Και να που κερδίζουν το λαχείο.

Ο Ηλίας αποφασίζει, μετά από προτροπή του Σωτήρη, να γίνει σέρφερ. Ξεκινά προπόνηση. Η Καίτη προσπαθεί να του βάλει μυαλό, αλλά ο Ηλίας είναι αποφασισμένος. Μέχρι που, ο Ηλίας αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι όλα αυτά ίσως τελικά να μην είναι για την ηλικία του.

Ο Μπάμπης θα γίνει σοφέρ της Μόνικα Μπελούτσι στη λίμο για μια μέρα. Όταν, όμως, η Μόνικα Μπελούτσι εμφανίζεται.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Ο Άγγελος και Βέλη προσπαθούν να αποφασίσουν πού θα πάνε διακοπές, όμως δεν είναι εύκολο να συμφωνήσουν.

Η Καίτη αρχίζει να πιστεύει ότι η Μένη της φέρνει τρομερή γκίνια. Έλα μου όμως που ταυτόχρονα αρχίζει να φέρνει τύχη στον Ηλία.

Μια μεγάλη κρίση στο γάμο της Αντιγόνης και του Ρατζές διχάζει τον Μηνά και την Βούλα, που διαλέγουν να υπερασπιστούν η μεν την κόρη τους, ο δε, τον γαμπρό τους.

Ο Μπάμπης προσπαθεί να πείσει την Ξένια να πάνε για μπάνιο. Κι όταν πηγαίνουν, κάτι ένας αχινός, κάτι οι ρακέτες, το μπάνιο τελικά καταλήγει στα χέρια της Σοφίας.