Την συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στον Αντώνη Σρόιτερ, στην εκπομπή «Tilk Talk» σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό», το πρωί της Παρασκευής.

Η ηθοποιός, υποστήριξε για άλλη μια φορά, δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη στον οποίο έχει ασκηθεί μετά ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από το «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά τόνισε πως συνεργάτιδα της εκπομπής, τηλεφώνησε σε 34 ηθοποιούς προκειμένου να τοποθετηθούν για το θέμα και όλοι αρνήθηκαν.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Λέει ότι δεν τις βίασε, αλλά ότι του “κουνήθηκαν”. Ένας νέος μοντέρνος άνθρωπος όπως η Βάνα Μπάρμπα δεν επιτρέπεται να διακατέχεται από αυτή τη νοοτροπία. Είναι ντροπή»!

«Καλέσαμε χθες, οι συνεργάτες της εκπομπής, 34 ηθοποιούς πολύ σημαντικούς, που είχαν τοποθετηθεί σε αυτήν εδώ την εκπομπή με μεγάλη χαρά για όλα αυτά που είχαν συμβεί. Κανείς δεν θέλησε να απαντήσει και να σχολιάσει την Βάνα Μπάρμπα. Και αυτό, γιατί είναι η Βάνα Μπάρμπα. 34 ανθρώπους καλέσαμε χθες. Οι ηθοποιοί δεν θέλουν να συνδιαλλαχθούν μαζί της», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Να δώσει μια ημερομηνία η κ. Μπάρμπα, πότε πρέπει κάποιος να μιλάει. Αλλά είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που επιχειρηματολογεί. Ζητάει αποφάσεις επιχειρήματα αλλά η ίδια, αυτό που λέει είναι ανύπαρκτα πράγματα. Κι επίσης, να πούμε ότι υπάρχουν φωτισμένοι άνθρωποι που έχουν βιάσει παιδάκια, εκπληκτικοί προπονητές που έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά αυτούς που προπονούν, επομένως αυτό το επιχείρημα το έχει δυστυχώς καταρρίψει η ζωή», σχολίασε από την πλευρά του ο Βαγγέλης Περρής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.