Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, το βράδυ της Δευτέρας, έφερε τα πάνω – κάτω στο συμβούλιο με την απόφαση του να βγάλει στον «τάκο» τον Σάκη Κατσούλη.

Τα σχόλια και οι αρνητικές κριτικές στο πρόσωπο του Ασημακόπουλου έδωσαν και πήραν κατά την επιστροφή στην παραλία.

Ο ίδιος, προχώρησε σε δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής και δεν έκρυψε την ενόχληση του για την στάση των συμπαίκτων του.

«Δεν υπάρχουν ομάδες, το παιχνίδι έγινε ατομικό ο καθένας θέλει να σώσει το τομάρι του και να πάει όσο πιο μακρυά μπορεί Θα μου πει εμένα για στρατηγική; Ποια; Η Μαριαλένα που έγινε με τον Σάκη όπως ο Νίκος και ο Τζέιμς. Θα μου πει εμένα; Που ψήφιζε αγωνιστικά τον Τζέιμς;» είπε ενοχλημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor.

Οι παίκτες του Survivor στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στην παραλία ώστε να ενημερωθούν για το αγώνισμα της ασυλίας το οποίο θα ακολουθούσε. Η ένταση και τα νεύρα συνεχίστηκαν και εκεί.

Η Μαριαλένα για άλλη μια φορά στράφηκε εναντίον του Ασημακόπουλου με εκείνον να την ρωτάει συνεχώς ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό που έκανε αφού το παιχνίδι έγινε ατομικό.

«Θέλω να βγάλω έναν δυνατό παίκτη και δεν θέλω να βγάλω τους φίλους μου τι θα κάνουμε δηλαδή; Θα μας πρήζετε τα ουμπ@λ@ γιατί ψηφίσαμε τον Σάκη;» αναρωτήθηκε ο Ασημακόπουλος.