Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που ήθελε την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Όλγα Κεφαλογιάννη να κυοφορεί δίδυμα μετά το γάμο της με τον Μίνωα Μάτσα που πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο στις Σπέτσες. Σήμερα η κ. Κεφαλογιάννη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος ξεκίνησε τη συζήτηση στέλνοντάς της τις ευχές του.

«Θέλω να ξεκινήσουμε με ευχές για την κυρία Κεφαλογιάννη. Κυρία Κεφαλογιάννη να ζήσετε γεροί και ευτυχισμένοι με μία – θα μου επιτρέψετε να πω επειδή γνωρίζω τον σύντροφό σας – πολύ καλή η επιλογή που έκανε εκείνος, αλλά και μια πολύ καλή επιλογή που κάνατε εσείς. Και με ένα πόνο τα διδυμάκια σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, με τη βουλευτή να απαντά: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και αγάπη».

Στη συνέχεια, ο κ. Παπαδάκης θέλησε να κάνει χιούμορ, λέγοντας χαρακτηριστικά στη μέλλουσα μητέρα: «Τι θα κάνετε αν διχαστούν και σας βγει το ένα με το ΣΥΡΙΖΑ και το άλλο με τη Νέα Δημοκρατία; Γιατί εδώ που τα λέμε, από εσάς το περιμένω».

«Όπως ξέρετε όλοι θέλουμε να έχουμε γερά παιδιά και να τα μεγαλώσουμε με αγάπη και χαρά» απάντησε χαμογελώντας η κ. Κεφαλογιάννη.

Δείτε το βίντεο: