Η απόφαση του Μελέτη να πει στον Μιλτιάδη πως ήταν εκείνος που σκότωσε τον Γιάννο πυροδότησε εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» οι οποίες μετρούν αντίστροφα για το φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Η αλήθεια για το φόνο του Γιάννου απειλεί να φέρει χάος στο Διαφάνι ενώ ο Μιλτιάδης βρίσκεται κλεισμένος για άλλη μια φορά στο ψυχιατρείο.

Το ποιοι ευθύνονται για το θάνατο του Γιάννου δεν θα αργήσει να μαθευτεί στους κατοίκους του Διαφανίου και ο Νικηφόρος, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο Πρωινό, θα βρεθεί σε κατάσταση σοκ.

Ο Κωνσταντής θα μοιραστεί με τον αδερφό του τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ όπου ο Γιάννος δολοφονήθηκε. Ότι, δηλαδή, ο ίδιος, ο Μελέτης και ο Δούκας δολοφόνησαν τον Γιάννη και το έκαναν να φανεί σαν αυτοκτονία.

Ο Νικηφόρος, δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα άκουσε και μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στα δυο αδέρφια θα ξεσπάσει. Ο Κωνσταντής θα υπερασπιστεί τον ευατό του λέγοντας πως εκείνη την περίοδο όλοι νόμιζαν πως ο Γιάννος είχε σκοτώσει τον Σέργιο Σεβαστό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.